We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Nacho Libre

Clint Eastwood: The Director's Collection (2010)

blueray Clint Eastwood: The Director's Collection dvds bestellen

Blu-ray Clint Eastwood: The Director's Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Gran Torino:
Walt Kowalski (Clint Eastwood) is een Korea-veteraan, die net zijn vrouw heeft verloren en geen goede band heeft met zijn kinderen. Hij woont in een buurt waar vroeger de rust zelf heerste, maar nu wonen er voornamelijk Aziatische Hmong-immigranten om hem heen. Hij ziet zijn buren als lastige mensen, die hij vroeger tijdens de oorlog in Korea om het leven had gebracht. Walt schept echter toch een band met de kinderen van zijn buren en dan voornamelijk met de zoon des huizes, "Thau Vang Lor", ondanks het feit dat deze zijn "Gran Torino" wilde stelen als ontgroening voor de bende van zijn neef. Walt leert de jong Thau een echte man te worden, echter door de problemen die de familie heeft met de neef van Thau gebeuren er dingen waar Walt een einde aan wil maken.

Flags of Our Fathers:
Aan het front is er geen tijd voor angst. Voor de 70.000 mariniers die vochten met ontploffende bommen en knallende geweren was de bloedige strijd om Iwo Jima meer dan het keerpunt in de Tweede Wereldoorlog: het was het bepalende moment in hun leven. In dit epos belicht OscarĀ® winnend regisseur Clint Eastwood de grootste emotionele waarheid van oorlogvoering: soldaten vechten voor hun land, maar ze sterven voor hun vrienden. Door critici ontvangen als "een uiterst sterke film, een striemende provocatie, een verbazingwekkende prestatie" (Peter Travers, Rolling Stone) Flags of Our Fathers is een krachtig waar gebeurd verhaal van heldendom en moed dat gedeeld en herdacht moet worden. Flags of our Fathers is onderdeel van een tweeluik, Letters from Iwo Jima belicht de slag om Iwo Jima vanuit Japans oogpunt.

Letters from Iwo Jima:
Oscar winnende regisseur Clint Eastwood vertelt het nog nooit vertelde verhaal van de Japanse soldaten die hun vaderland tijdens de Tweede Wereldoorlog verdedigden tegen de binnentrekkende Amerikaanse troepen. Als verdediging hadden ze alleen pure wilskracht en het vulkanische gesteente van Iwo Jima. Dankzij de ongekende tactieken van generaal Tadamichi Kuribayashi (Ken Watanabe, The Last Samurai) en zijn mannen werd wat een snelle ondergang had moeten worden een bijna 40 dagen durende, heldhaftige en vindingrijke strijd. Hun opofferingen, strijd, moed en compassie leven voort in deze gespannen, aangrijpende film die door Rolling Stone "uniek en onvergetelijk" wordt genoemd.


Mystic River:
Jimmy Markum (Sean Penn), Dave Boyle (Tim Robbins) en Sean Devine (Kevin Bacon) kennen elkaar vanaf hun vroegste jeugd. Ze groeien op in een rustige volkswijk van Boston. Op een dag stopt er een vreemde auto in hun straat. De bestuurder dwingt Dave in te stappen voor een rit, terwijl Sean en Jimmy toekijken hoe de auto de straat uitrijdt met Dave op de achterbank. De gevolgen zijn verschrikkelijk. Vijfentwintig jaar later brengt het lot de drie jeugdvrienden samen. Jimmy's dochter is op brute wijze vermoord. Sean is rechercheur en samen met zijn partner Whitey Powers (Laurence Fishburne) wordt hij op de zaak gezet. Jimmy is een ex-crimineel met een goedlopende buurtwinkel die wraak wil nemen op de moordenaar van zijn dochter. Dave wordt nog dagelijks geconfronteerd met de demonen uit zijn verleden. De moordzaak drijft de vrienden naar elkaar toe. Langzaam maar zeker ontvouwt zich de waarheid die draait om vriendschap, familie en onschuld.

Unforgiven:
Clint Eastwood's Unforgiven is een boeiende eigentijdse klassieker die in 1992 vier OscarsĀ®, onder meer voor Beste Film en Beste Regie, in de wacht sleepte. "De film omvatte alles wat ik voor de western voel", vertelde Eastwood aan de Los Angeles Times. "De moraal zit in de bezorgdheid om het gebruik van vuurwapens." Nu ze "in ruste" zijn, zit het leven de premiejagers Eastwood en Morgan Freeman niet bepaald mee. Noodgedwongen gaan ze in op een aanbod van enkele op wraak beluste prostituees uit Big Whiskey, Wyoming. Maar dan loopt Richard Harris, die de kleurrijke huurmoordenaar English Bob vertolkt, hen voor de voeten. Hij krijgt steun van Gene Hackman als de sluwe en brutale sherrif wiens interpretatie van de wet ergens tussen onconventioneel en meedogenloos in hangt.

Releasedatum Blu-ray disc: 16 augustus 2010

Prijs Verzending Totaal
Bestel Clint Eastwood: The Director's Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 32,69 € 2,54 € 35,22
Bestel Clint Eastwood: The Director's Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 49,99 Inclusief € 49,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Clint Eastwood: The Director's Collection Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact