We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

The Clint Eastwood Collection (1964)

A Fistful of Dollars / For a Few Dollars More / The Good, the Bad and the Ugly / Hang 'Em High

blueray The Clint Eastwood Collection dvds bestellen

Blu-ray The Clint Eastwood Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) A Fistful of Dollars:
De eerste echte spaghetti western die direct na de release een cult hit werd! Ook was deze film de doorbraak voor de inmiddels wereldberoemde Italiaanse regisseur Sergio Leone en acteur Clint Eastwood, die de rol van stugge revolverheld perfect neerzet.

De onheilspellende muziek, de gestileerde beelden, de hitte van de woestijn, A Fistful of Dollars is de absolute western-klassieker. In deze film is Clint Eastwood de eenzame cowboy zonder naam. Op doortocht komt hij in een stadje terecht waar een strijd tussen drie broers van de familie Baxter woedt. Zij handelen in wapens en drank. Hij besluit om ze tegen elkaar uit te spelen door om beurten aan beide partijen informatie te verkopen. Echter, dit komt ten einde wanneer de Baxter broers samenspannen en een overval plegen...

For a Few Dollars More:
Oscar Winnaar Clint Eastwood vervolgt zijn karakteristieke rol als de legendarische 'Man zonder Naam' in dit tweede deel van de befaamde trilogie van Sergio Leone. De kogels vliegen je om de oren,de spanning is zinderend. For A Few Dollars More is samen met A Fistful Of Dollars en The Good, The Bad And The Ugly nog altijd een van de grootste westerns ooit gemaakt.

Eastwood is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio,de beruchste bandiet, die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Kolonel Martimer (Van Cleef, High Noon) is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen... dood of levend! Met een scenario van Luciano Vincenzoni en de beklemmende muziekvan Enrico Morricone, is For A Few Dollars More een mijlpaal ophet gebied van de western.

The Good, the Bad and the Ugly:
Gedurende de burgeroorlog ging een mysterieuze zwerver, Clint Eastwoord , een zeer macabere overeenkomst met een Mexicaanse bandiet aan, Eli Wallach genaamd. Op Wallach's hoofd stond 'n prijs. Eastwood is van plan hem uit te leveren, het geld te innen en de man op het laatste moment alsnog te redden. De twee mannen lopen daarna tegen de sadistische gangster Lee van Cleef aan, wiens 'spelletjes' om veel grotere inzetten gaan.

Hang 'Em High:
Oklahoma, 1873. De onschuldige Jed Cooper (clint Eastwood) wordt gelynched door de corrupte kapitein Wilson (Ed Begley) en zijn bende handlangers. Maar als zij weer verder trekken zien ze 1 ding over het hoofd: Cooper leeft nog! Op zoek naar gerechtigheid en wraak, wordt Cooper hulpsheriff en zoekt een voor een de 9 mannen op die hem onrecht aandeden.

In zijn eerste western op Amerikaanse grondgebied, zet Clint Eastwood weer een oersterke personage neer: koelbloedig, met ijzeren wil en niet te stuiten in zijn drang naar wraak.

Releasedatum Blu-ray disc: 30 augustus 2010

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Clint Eastwood Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 29,67 € 2,54 € 32,21
Bestel The Clint Eastwood Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 32,49 Inclusief € 32,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Clint Eastwood Collection Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact