We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Ice Age 1 & 2

Batman Forever (1995)

blueray Batman Forever dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Batman Forever op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Batman Forever (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Two-Face, het criminele alter-ego van voormalig openbaar aanklager Harvey Dent, heeft een man gegijzeld in een bank en een val gezet voor Batman. Hij haat Batman omdat hij hem verantwoordelijk acht voor het feit dat een crimineel zuur in Harvey’s gezicht gooide dat hem in Two-Face veranderde. Ook aanwezig is dr. Chase Meridian, een psychiater. Batman kan de gijzelaar redden, maar kan niet voorkomen dat Two-Face ontsnapt.

De volgende dag wordt Bruce op zijn bedrijf aangesproken door Edward Nygma, een medewerker van Wayne Enterprises die illegaal onderzoek heeft gedaan naar de nieuwste vorm van entertainment: 3D televisie middels manipulatie van iemands hersenpatronen. Bruce wijst het idee af, maar daar neemt Edward geen genoegen mee. Hij misbruikt Fred, een collega, als proefkonijn als hij door hem betrapt wordt tijdens het voortzetten van de experimenten. Een vreemd bij effect zorgt er voor dat Edward de hersenen van Fred kan binnenkomen en op die manier informatie weet te achterhalen. Hij is van plan dit te gaan gebruiken tegen de inwoners van Gotham City én Batman.

Met: Val Kilmer, Tommy Lee Jones, Jim Carrey, Nicole Kidman, Chris O'Donnell, Pat Hingle, Michael Gough, Drew Barrymore, Debi Mazar, Rene Auberjonois & Dennis Paladino.
Regie: Joel Schumacher.

Releasedatum Blu-ray disc: 22 december 2008

» meer actie
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Batman Forever bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Batman Forever bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Batman Forever bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Batman Forever bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 12,14 € 2,54 € 14,68

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Batman Forever Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact