We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cirque du Soleil: Corteo

Back to the Future Trilogy (1985)

blueray Back to the Future Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Back to the Future Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Back to the Future Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Voor het allereerst in de geschiedenis zullen verleden, heden en toekomst in oogverblindende hoge definitie op elkaar botsen dankzij een nieuwe digitale restauratie die beeld en klank optimaal tot hun recht zal laten komen. Bovendien gaat deze release gepaard met meer dan twee uur gloednieuw bonusmateriaal, waaronder een exclusieve, zesdelige retrospectieve documentaire met nooit eerder vertoonde interviews met de cast, crew en filmmakers.

Op 26 oktober 1985 kroop Marty McFly achter het stuur van de DeLorean van Dr. Emmet Brown voor een dollemansrit die een nieuw tijdperk van filmtovenarij inluidde en die het genre van de avonturenkomedie helemaal heruitvond. Het creatieve team achter de films bestond uit legendarische Hollywoodcoryfeeën zoals regisseur Robert Zemeckis, uitvoerend producenten Steven Spielberg, Frank Marshall en Kathleen Kennedy, producer en scenarist Bob Gale en producer Neil Canton. Fox en Lloyd werden tijdens hun verschroeiende rit door de familiegeschiedenis van de McFlys bijgestaan door filmsterren als Lea Thompson ("Caroline in the City"), Crispin Glover (Hot Tub Time Machine), Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas), Billy Zane (Titanic), Jason Scott Lee (Balls of Fury), Elijah Wood (Lord of the Rings trilogy) en Mary Steenburgen (The Proposal), benevens muzikale 80's-iconen als Huey Lewis en ZZ Top.

Disc 1: Back to the Future
Oscar-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis werkten samen aan deze hilarische, originele en baanbrekende avonturenfilm die het begin vormde van een van de meest succesvolle filmtrilogieën aller tijden! Wanneer tiener Marty McFly (Michael J. Fox) terugreist naar 1955 aan boord van de DeLorean, een uitvinding van het excentrieke genie Doc Emmett Brown (Christopher Lloyd), zet hij een tijdschokkende kettingreactie in gang die zijn toekomst uitwist en hem voor eeuwig vastzet in het verleden! Met zijn grensverleggende special effects, onvergetelijke songs en nonstop actie doorstond deze film de tand des tijds moeiteloos.

Disc 2: Back to the Future Part II
Terugkeren was één zaak, maar hoe moet het nu verder? Het spectaculairste tijdreisverhaal aller tijden wordt voortgezet in Back to the Future Part II, de sequel die bewees dat de bliksem wel degelijk twee keer op dezelfde plek kan inslaan! Marty en Doc (Michael J. Fox en Christopher Lloyd) bevinden zich precies waar ze vorige keer eindigden en ze stoten meteen door naar het jaar 2015 om er enkele kleine wijzigingen aan te brengen in de toekomst. Voor ze er erg in hebben, veroorzaken ze echter een scheur in het tijd-ruimtecontinuüm en zit er niets anders op dan wéér naar 1955 te reizen voor het te laat is. Oscar-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis zorgen met Back to the Future Part II andermaal voor de tijdloze opwinding die van Back to the Future zo'n onvergetelijk avontuur maakte.

Disc 3: Back to the Future Part III
Ze spaarden hun grootste reis voor het allerlaatst! De populairste tijdreisfilmtrilogie ooit bereikt zijn onvergetelijke climax met Back to the Future Part III. Door een stom ongeluk zit Marty McFly (Michael J. Fox) opnieuw vast in 1955. Hij komt erachter dat hij terug moet naar 1885 om er te voorkomen dat Doc Brown (Christopher Lloyd) smoorverliefd wordt op onderwijzeres Clara Clayton (Mary Steenburgen). Nu is het Marty's beurt om de Doc uit de penarie te helpen, de DeLorean op te starten, en verleden, heden en toekomst weer op één lijn te brengen, zodat iedereen terugkan naar waar - én wanneer - hij of zij thuishoort. Oscar-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis breien met Back to the Future Part III een spectaculaire en spetterende finale aan hun onvergetelijke kaskrakertrilogie.

Releasedatum Blu-ray disc: 14 oktober 2010

» meer avontuur
» meer familie
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Back to the Future Trilogy bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 2,97 Inclusief € 2,97
Bestel Back to the Future Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 24,99 € 1,95 € 26,94
Bestel Back to the Future Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 31,49 Inclusief € 31,49
Bestel Back to the Future Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 33,75 € 2,54 € 36,29
Bestel Back to the Future Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 34,99 € 1,95 € 36,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Sander 30 oktober 2010 17:53:09
Bluray trilbox is niet met nederlandse ondertiteling bij amazon.co.uk !
Vertel wat jij van de Back to the Future Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact