We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cirque du Soleil: Corteo

Back to the Future Trilogy + Delorean (1985)

blueray Back to the Future Trilogy + Delorean dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Back to the Future Trilogy + Delorean op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Back to the Future Trilogy + Delorean (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Back to the Future Trilogy op blu-ray inclusief Delorean schaalmodel.

Back to the Future:
Oscar-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis werkten samen aan deze hilarische, originele en baanbrekende avonturenfilm die het begin vormde van een van de meest succesvolle filmtrilogieën aller tijden! Wanneer tiener Marty McFly (Michael J. Fox) terugreist naar 1955 aan boord van de DeLorean, een uitvinding van het excentrieke genie Doc Emmett Brown (Christopher Lloyd), zet hij een tijdschokkende kettingreactie in gang die zijn toekomst uitwist en hem voor eeuwig vastzet in het verleden! Met zijn grensverleggende special effects, onvergetelijke songs en nonstop actie doorstond deze film de tand des tijds moeiteloos.

Back to the Future Part II:
Terugkeren was één zaak, maar hoe moet het nu verder? Het spectaculairste tijdreisverhaal aller tijden wordt voortgezet in Back to the Future Part II, de sequel die bewees dat de bliksem wel degelijk twee keer op dezelfde plek kan inslaan! Marty en Doc (Michael J. Fox en Christopher Lloyd) bevinden zich precies waar ze vorige keer eindigden en ze stoten meteen door naar het jaar 2015 om er enkele kleine wijzigingen aan te brengen in de toekomst. Voor ze er erg in hebben, veroorzaken ze echter een scheur in het tijd-ruimtecontinuüm en zit er niets anders op dan wéér naar 1955 te reizen voor het te laat is. Oscar-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis zorgen met Back to the Future Part II andermaal voor de tijdloze opwinding die van Back to the Future zo'n onvergetelijk avontuur maakte.

Back to the Future Part III:
Ze spaarden hun grootste reis voor het allerlaatst! De populairste tijdreisfilmtrilogie ooit bereikt zijn onvergetelijke climax met Back to the Future Part III. Door een stom ongeluk zit Marty McFly (Michael J. Fox) opnieuw vast in 1955. Hij komt erachter dat hij terug moet naar 1885 om er te voorkomen dat Doc Brown (Christopher Lloyd) smoorverliefd wordt op onderwijzeres Clara Clayton (Mary Steenburgen). Nu is het Marty's beurt om de Doc uit de penarie te helpen, de DeLorean op te starten, en verleden, heden en toekomst weer op één lijn te brengen, zodat iedereen terugkan naar waar - én wanneer - hij of zij thuishoort. Oscar-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis breien met Back to the Future Part III een spectaculaire en spetterende finale aan hun onvergetelijke kaskrakertrilogie.

Releasedatum Blu-ray disc: 28 oktober 2010

» meer avontuur
» meer familie
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Back to the Future Trilogy + Delorean bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 69,99 € 1,95 € 71,94
Bestel Back to the Future Trilogy + Delorean bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 69,99 € 1,95 € 71,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Back to the Future Trilogy + Delorean Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact