We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
House M.D.: Season Six

The Time Traveler's Wife (2009)

blueray The Time Traveler's Wife dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Time Traveler's Wife op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Time Traveler's Wife (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Time Traveler's Wife is een romantische sf-film uit 2009 onder regie van Robert Schwentke. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Audrey Niffenegger.

Henry DeTamble werkt in een bibliotheek in Chicago. Hij komt erachter een genetische afwijking te hebben waardoor hij vaak, buiten zijn wil en zonder tijdmachine, door de tijd reist. Hij kan niets meenemen: de kleren die hij draagt en wat hij in zijn handen heeft vallen op de grond, en hij verschijnt naakt in een andere tijd. Zijn eerste zorg is dan om kleding te pakken te krijgen, of desnoods een handdoek om om te slaan.

Hij ontmoet daarbij het jonge meisje Clare, die hem op zijn verzoek haar picknickkleed leent om om te slaan. Een andere keer ontmoet hij de volwassen Clare, en ze trouwen. Omdat hij niet in de hand heeft wanneer en hoe hij door de tijd reist is zijn relatie met Clare tamelijk gecompliceerd.

Met: Rachel McAdams, Eric Bana, Ron Livingston, Brooklynn Proulx, Arliss Howard, Stephen Tobolowsky, Hailey McCann, Alex Ferris, Michelle Nolden, Jane McLean, Maggie Castle, Tatum McCann, Mya Rylyn Banks, Jean Yoon & James Lafazanos.

Releasedatum Blu-ray disc: 8 februari 2010

» meer drama
» meer romantiek
» meer science fiction

Science Fiction blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Time Traveler's Wife bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,41 € 2,54 € 9,95
Bestel The Time Traveler's Wife bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 10,99 Inclusief € 10,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Time Traveler's Wife Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact