We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Julie And Julia (2009)

blueray Julie And Julia dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Julie And Julia op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Julie And Julia (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Julia Child is in Amerika een begrip. In Europa is zij wat minder bekend, terwijl zij hier toch een groot deel van haar leven heeft doorgebracht. Op 37-jarige leeftijd besloot zij dat zij wilde leren koken. Ze woonde met haar echtgenoot Paul in Frankrijk, wat natuurlijk een mekka is voor liefhebbers van lekker eten. In 1961 publiceerde Julia Child hét kookboek dat Amerika aan de Franse keuken bracht: Mastering the Art of French Cooking, een bestseller in de jaren zestig. Op dit succes volgde tv-programma’s en meer kookboeken.

Twintiger Julie Powell woont in New York met haar man Eric. Ze heeft een uitzendbaan als secretaresse bij een overheidsinstelling en baalt. Ze haat haar werk en heeft sterk het gevoel dat er meer moet zijn. Na een zenuwinzinking gaat ze op bezoek bij haar ouders in Austin, Texas. Hier bladert ze door het kookboek van Julia Child en besluit in een opwelling dat ze in een jaar tijd alle 524 recepten uit gaat proberen. Aangemoedigd door haar man, die oppert dat ze er een blog over bij moet houden, gaat Julie aan de slag. Het wordt een jaar waarin zij inderdaad echt leert koken, haar man echt leert kennen en te waarderen, maar ook zichzelf. Haar blog wordt een succes en Julie wordt opgemerkt door de media. Julies webblog werd een boek, “Julie and Julia” (“Julie en Julia’ in het Nederlands, uitgegeven door Uitgeverij Contact). Dat boek werd bewerkt door regisseur/schrijfster Nora Ephron, die eveneens het boek “My Life in France” als uitgangspunt nam voor haar scenario. “My Life in France” is een autobiografisch boek over het leven van Julia en Paul Child in het Frankrijk na de Tweede Wereldoorlog, dat Child samen met Pauls achterneef Alex Prud’homme schreef. combinatie van passie, durf en boter alles mogelijk wordt.

Met: Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, Chris Messina, Linda Emond, Helen Carey, Mary Lynn Rajskub, Jane Lynch, Joan Juliet Buck, Crystal Noelle, George Bartenieff, Vanessa Ferlito, Jillian Bach & Andrew Garman.

Releasedatum Blu-ray disc: 9 februari 2010

» meer biografie
» meer drama
» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Julie And Julia bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Julie And Julia bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,99 Inclusief € 9,99
Bestel Julie And Julia bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98
Bestel Julie And Julia bij Cosmox Bestel deze Bluray bij Cosmox € 12,99 Inclusief € 12,99
Bestel Julie And Julia bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel Julie And Julia bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Julie And Julia Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact