We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

The Ugly Truth (2009)

blueray The Ugly Truth dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Ugly Truth op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Ugly Truth (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In The Ugly Truth speelt Heigl de rol van de single Abby, een producent bij een plaatselijk tv station. Haar shows zijn braaf en zij heeft elk detail ervan onder controle, tot op het neurotische af. Totdat de grote bazen beslissen dat de show wat pit nodig heeft met de komst van het nieuwe talent Mike (Gerard Butler). Zijn rubriek The Ugly Truth vertelt de waarheid over de relatie tussen vrouw en man. Politiek correct is hij zeker niet en Abby kan hem niet uitstaan.

De knappe dokter Colin (Eric Winter) voldoet juist wel aan de meeste punten op Abby's lange eisenlijstje. Het enige probleem is dat Abby een hopeloos geval is op het gebied van romantische dates. De meeste mannen trekken het niet om langer dan een enkel avondje met haar op stap te gaan. Mike biedt echter zijn hulp aan: als hij kan zorgen dat Abby en Colin een relatie krijgen, moet Abby de strijdbijl begraven. Lukt het niet, zal hij ontslag nemen.

Met: Katherine Heigl, Gerard Butler, Cheryl Hines, Bonnie Somerville, Bree Turner, Eric Winter, Vicki Lewis, Nick Searcy, Justin Rodgers Hall, Yvette Nicole Brown, Adam Harrington, Rebecca Creskoff, Brooke Stone, Allen Maldonado & Noah Matthews.

Releasedatum Blu-ray disc: 8 februari 2010

» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Ugly Truth bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel The Ugly Truth bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99
Bestel The Ugly Truth bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Ugly Truth Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact