We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Dollhouse: Complete Seasons 1 & 2

Underworld Trilogy (2003)

blueray Underworld Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Underworld Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Underworld Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Underworld (2003):
Selene is een vampier die met haar clan al jaren onder de mensheid leeft. Haar taak, als 'Death Dealer', neemt ze uiterst serieus en haar doel is om uiteindelijk hun grootste vijand, 'The Lycans' (weerwolven), uit te roeien. Een strijd die al eeuwen duurt, maar welke door de tussenkomst van een mens een mysterieuze wending zal krijgen.


Underworld Evolution (2005):
In Underworld: Evolution, het vervolg op de wereldwijde kaskraker, gaat de saga over de oorlog tussen de aristocratische Death Dealers (vampiers) en de barbaarse Lycans (weerwolven) verder. De film schetst het begin van de oude vete tussen de twee stammen, terwijl Selene, de knappe vampierheldin en Michael, de Lycanhybride, de geheimen van hun afkomst proberen te ontraadselen. Het hedendaagse verhaal van dodelijke actie, meedogenloze intrige en verboden liefde voert hen mee naar de strijd die een einde moet maken aan alle oorlogen en waarin de onsterfelijken eindelijk hun straf onder ogen moeten zien.

Underworld 3 - Rise Of The Lycans (2009):
De derde film in de UNDERWORLD reeks graaft in de oorsprong van de eeuwenoude bloedvete tussen de aristocratische vampiers, bekend als Death Dealers, en de barbaarse Lycans.

Een jonge Lycan, Lucian, werpt zich op als een machtige leider die de weerwolven verenigt om in opstand te komen tegen Viktor, de wrede koning van de vampiers die hen eeuwenlang vervolgd heeft. Lucian wordt bijgestaan door zijn geheime geliefde, de knappe vampier Sonja, in zijn strijd om de Lycans uit hun genadeloze slavernij te bevrijden.


Met: Kate Beckinsale, Bill Nighy, Michael Sheen, Scott Speedman, Shane Brolly, Sophia Myles, Erwin Leder, Tony Curran, Shane Brolly, Derek Jacobi, Steven Mackintosh & Zita Gorog.

Releasedatum Blu-ray disc: 18 mei 2009

» meer actie
» meer fantasy
» meer horror
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Underworld Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 17,49 Inclusief € 17,49
Bestel Underworld Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 20,25 € 2,54 € 22,78
Bestel Underworld Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 30,00 € 1,95 € 31,95
Bestel Underworld Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 39,99 € 1,95 € 41,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Underworld Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact