We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Ratatouille

Strauss: Ariadne Auf Naxos (2006)

blueray Strauss: Ariadne Auf Naxos dvds bestellen

Blu-ray Strauss: Ariadne Auf Naxos (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Ariadne Auf Naxos, een van vele mooie opera's van Richard Strauss en zijn librettist Hugo von Hofmannsthal. In deze fascinerende productie van het Zurich Opera House leidt Christoph von Dohnány een sterke cast van artiesten in een spannende interpretatie van deze opera.

Ariadne wordt vertolkt door de Amerikaanse Emily Magee, die wereldwijd lof ontving voor haar uitvoeringen van zowel Wagner als Strauss rollen.

De tenor Roberto Saccà, die nu beschouwd wordt als een van de beste lyrische tenoren van zijn generatie, debuteert in de rol van Bacchus. Beide debuteerde onder Christoph von Dohnányi's subtiele maar zichtbare leiderschap en beide ontvingen veel lof voor hun vocale pracht en fijne tekst behandeling en de met zorg behandelde technische aspecten van hun rollen.

Een onderhoudende en intelligente productie onder leiding van Claus Guth waarbij gezocht wordt naar de realiteit van de "virtual reality".

Releasedatum Blu-ray disc: 1 juni 2009

» meer muziek

Muziek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Strauss: Ariadne Auf Naxos bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Strauss: Ariadne Auf Naxos bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 24,30 € 2,54 € 26,84
Bestel Strauss: Ariadne Auf Naxos bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 28,55 Inclusief € 28,55

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Strauss: Ariadne Auf Naxos Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact