We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Adam: Giselle (2006)

blueray Adam: Giselle dvds bestellen

Blu-ray Adam: Giselle (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Giselle is een ballet uit de romantiek van de choreografen Jean Coralli en Jules Perrot. De muziek werd geschreven door Adolphe Adam. De première van Giselle vond plaats in 1841 bij Het Ballet van de Opera van Parijs. Deze blu-ray disc werd opgenomen in het Royal Opera House te London, in januari 2006.

Het vertelt het verhaal van de jonge Giselle, die verliefd wordt op Albrecht. Albrecht is eigenlijk een heer van adel, maar hij komt vermomd als een boer. Hilarion, de aanbidder van Giselle, is jaloers. Op een feest met de hertog en de hertogin onthult Hilarion de echte identiteit van Albrecht. Giselles hart is gebroken en ze doodt zichzelf met Albrechts zwaard. Na haar dood wordt Giselle een van de "Wili's". Dit zijn geesten van bedrogen vrouwen die 's nachts mannen in hun val lokken en hen laten dansen tot ze doodvallen. Aan het hoofd staat één leider (Myrtha) die alle bevelen geeft. Als Albrecht Giselles graf bezoekt, wordt hij door de wili's in een val gelokt. Giselle moet meedansen met de wili's, maar uiteindelijk slaagt ze er toch in Albrecht te redden.

Releasedatum Blu-ray disc: 30 maart 2009

» meer muziek

Muziek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Adam: Giselle bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 29,99 Inclusief € 29,99
Bestel Adam: Giselle bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 33,75 € 2,54 € 36,29

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Adam: Giselle Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact