We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Men in Black

St. Elmo's Fire (1985)

blueray St. Elmo's Fire dvds bestellen

Bekijk meer informatie over St. Elmo's Fire op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray St. Elmo's Fire (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) St. Elmo's Fire is een romantische dramafilm uit 1985 onder regie van Joel Schumacher en gaat over een groep vrienden die zojuist zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Georgetown en moeten beslissen wat ze willen doen met de rest van hun leven.

Kirby Keger (Emilio Estevez) - Onder zijn vrienden bekend als "Kirbo". Hij is een kelner bij de St. Elmo's Bar, maar is van plan advocaat te worden. Hij woont samen met een vriend van de universiteit, Kevin Dolenz. Hij heeft onlangs een vrouw ontmoet waar hij verliefd op is geworden en doet er alles aan haar te imponeren.

Billy Hicks (Rob Lowe) - De herrieschopper van de groep die geen baan kan behouden. Hij vindt het leven na de universiteit verschrikkelijk en is nog minder gelukkig met het feit dat hij een getrouwde vader is. Hij heeft talent in het spelen van de saxofoon.

Kevin Dolenz (Andrew McCarthy) - De verlegen schrijver van de groep, die weinig ervaring heeft in de liefde. Hij is stiekem verliefd op iemand uit de vriendengroep, maar maakt hier een groot geheim van. Hij woont samen met Kirby Keger.

Julianna "Jules" Van Patten (Demi Moore) - Het feestbeest van de groep met een wilde levensstijl. Ze is de beste vriendin van Leslie Hunter en woont in een duur appartement. Ze heeft veel vriendjes, maar zoekt stiekem ook naar de ware liefde.

Alec Newbury (Judd Nelson) - Een ambitieuze democraat die graag een carrière wil in de politiek. Hij wil niets liever dan trouwen met Leslie, maar houdt er wel een affaire op na.

Leslie Hunter (Ally Sheedy) - Alecs vriendin die een architecte wil worden. Ze wil eerst carrière maken voordat ze trouwt en een gezin begint, hetgeen Alec minder bevalt. Gedurende de film begint ze te twijfelen aan haar relatie met hem.

Wendy Beamish (Mare Winningham) - Een onschuldige maagd die uit een welvarende familie komt. Ze probeert zich los te breken van haar overbeschermende familie. Haar vader ziet haar dochter het liefst trouwen met een zekere man, maar Wendy heeft geen interesse in hem.


Releasedatum Blu-ray disc: 3 augustus 2009

» meer drama
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel St. Elmo's Fire bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel St. Elmo's Fire bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99
Bestel St. Elmo's Fire bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,85 € 2,54 € 12,39
Bestel St. Elmo's Fire bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 12,99 € 1,95 € 14,94
Bestel St. Elmo's Fire bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 12,99 € 1,95 € 14,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de St. Elmo's Fire Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact