We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Happy Feet

Psycho (1960)

50th Anniversary Edition

blueray Psycho dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Psycho op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Psycho (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Psycho is de wereldberoemde horrorklassieker van suspensegrootmeester Alfred Hitchcock. Daarin vertolkt Anthony Perkins op onnavolgbare wijze de verwarde Norman Bates. Zijn bouwvallige huis met naburig motel lijken niet meteen de meest uitnodigende plekken voor het doorbrengen van een rustige avond. Niemand weet dat beter dan Marion Crane (Janet Leigh), de ten dode opgeschreven motelgast die vroegtijdig haar eindbestemming bereikt in de bloedstollende douchescène. Haar verdwijning wordt eerst onderzocht door een privé-detective (Martin Balsam) en daarna door Marions zuster (Vera Miles).

Naar het einde van de film toe bereiken de horror en spanning een angstaanjagend hoogtepunt. De ontmaskering van de mysterieuze moordenaar blijft één van de ijzingwekkendste scènes uit de filmgeschiedenis.

Releasedatum Blu-ray disc: 8 augustus 2010

» meer drama
» meer horror
» meer mysterie
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Psycho bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,87 € 2,54 € 11,41
Bestel Psycho bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 14,49 Inclusief € 14,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Psycho Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact