We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

North by Northwest (1959)

blueray North by Northwest dvds bestellen

Bekijk meer informatie over North by Northwest op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray North by Northwest (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) North by Northwest is de titel van een Amerikaanse film uit 1959 van MGM, geregisseerd door Alfred Hitchcock en wordt over het algemeen beschouwd als een van Hitchcocks beste films. Hoofdrollen zijn er voor Cary Grant, Eva Marie Saint, James Mason en Leo G. Carroll.

De charmante en snelle reclameman Roger O. Thornhill (gespeeld door Cary Grant) wordt tijdens een lunch in de bekende Oak Bar van het Plaza Hotel van New York per ongeluk aangezien voor geheim agent George Kaplan. Hij wordt ontvoerd door twee gewapende mannen en meegenomen naar een huis op Long Island, waar hij wordt ondervraagd door een man die zich voorstelt als Lester Townsend (gespeeld door James Mason). Thornhill kan echter de vragen van de man niet beantwoorden en ontkent George Kaplan te zijn. Daarop wordt hij stomdronken gevoerd en in een auto gezet. Als hij wordt gearresteerd door de politie, verhoren deze hem. Als de politie zijn verhaal niet gelooft besluit hij te vluchten, waarna hij zowel door bad guys als door de politie wordt gezocht.

Releasedatum Blu-ray disc: 16 november 2009

» meer actie
» meer avontuur
» meer mysterie
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel North by Northwest bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 2,97 Inclusief € 2,97
Bestel North by Northwest bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98
Bestel North by Northwest bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 13,99 Inclusief € 13,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Marcel de Jong 24 augustus 2010 23:55:30
Ik heb zowel de dvd als de blu ray uitvoering. De film is destijds in VistaVision geschoten. Deze widescreen variant op de 35 mm film stond bekend om zijn zeer fijne korrel wat een hoge resolutie opleverde.
Ideaal dus voor het overzetten op blu-ray formaat.

Een aanrader voor alle Hitchcock fans!
Paul Brouns 21 augustus 2010 17:42:58
Dit is echt een perfecte Blu Ray release! Alhoewel de film al redelijk oud is is zowel beeld en geluid van schitterende kwaliteit. Alsof Hitchcock dit meesterwerk net voltooid heeft. Het is absoluut een grote vooruitgang ten opzichte van de DVD-versie en dat kan helaas niet van alle klassiekers gezegd worden!

Schitterende film die ik al tientallen keren heb gezien en die gewoon nooit gaat vervelen. AANRADER van de eerste orde!!!!
Vertel wat jij van de North by Northwest Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact