We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Mr. & Mrs. Smith

Oceans (2009)

blueray Oceans dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Oceans op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Oceans (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Na Earth is er nu ook Oceans, een magistrale onderwaterdocumentaire van de Franse acteur/regisseur/filmproducent Jacques Perrin (Winged Migration, Microcosmos). Een unieke kijk op de wereldzeeën, met de meest nieuwe technieken gefilmd, nooit eerder geziene beelden… Oceans is een adembenemend ecologisch drama, een documentaire-thriller die je laat meegenieten van de wonderlijk creaturen die onze wateren bevolken.

Oceans is een film van het Franse regisseursduo Jacques Cluzaud en Jacques Perrin. Perrin is een gevierd Frans acteur die in het verleden schitterde naast sterren als Claudia Cardinale (La Ragazza con la valigia) en Marcello Mastroianni (Family Diary). Maar ook als regisseur toonde Perrin zijn kunnen: zijn documentaire Winged Migration, over het migratiepatroon van vogels, werd genomineerd voor een Oscar en won vele prijzen. Zijn documentaire Microcosmos, een ‘Jurrasic Park’ over insecten, werd door critici bejubeld en won zeven awards op filmfestivals wereldwijd.

In de Engelstalige versie van Oceans neemts Pierce Brosnan de voice-over voor zijn rekening. In de Franstalige versie doet Perrin dat zelf.

Releasedatum Blu-ray disc: 14 september 2010

» meer documentaire

Documentaire blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Oceans bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 12,99 € 1,95 € 14,94
Bestel Oceans bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Oceans Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact