We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Nacho Libre

The BBC Natural History Collection (2009)

blueray The BBC Natural History Collection dvds bestellen

Blu-ray The BBC Natural History Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Wild China:
Een zesdelige documentaire over de geschiedenis van de Chinese natuur. Het geheel is tot stand gekomen door een unieke samenwerking van de "China Central Television" met de "BBC Natural History Unit". Uiteraard is al deze pracht volledig in hi-def gefilmt, over een periode van 16 maanden. Er zijn diverse bijzondere filmtechnieken toegepast om unieke shots te maken. Zo is er onder andere gebruik gemaakt van highspeed camera's en infrarood -en warmtebeeldcamera's.

De serie is van mei tot juni 2008 op de BBC uitgezonden. Acteur Bernard Hill heeft de serie van commentaar voorzien.

Galápagos:
De Galápagos Eilanden waren de inspiratiebron voor Darwin's evolutietheorie, vanwege het ontstaan én verdwijnen van ontelbare diersoorten. Zo zullen de westerlijk gelegen eilanden met name nieuw leven mogelijk maken vanwege hun geologische ligging ten opzichte van de zee. De meer oosterlijk gelegen eilanden zullen precies het tegenovergestelde doen. Daar tussen in liggen de "fertile" eilanden, die bekend staan om de rijke diversiteit aan leven die zij bieden. Nergens ter wereld is het contrast tussen leven en dood zo groot en ligt tevens zo dicht bij elkaar als bij de Galápagos Eilanden. Tilda Swanton neemt het commentaar voor haar rekening.


South Pacific:
Een natuurdocumentaire van de BBC Natural History Unit, welke uit 6 afleveringen bestaat. De serie is volledig in Hi-Def geschoten en bevat naast de vele uitzonderlijke opnames van de 20.000 eilanden in de Grote Oceaan ook prachtige slow-motion onderwater opnames. Je zult ontdekken dat de wateren tussen Hawai en Paaseiland vele intrigerende geheimen bevatten.

De serie is in samenwerking met Discovery Channel gemaakt en is ingesproken door Benedict Cumberbatch.

Nature's Great Events:
Een natuurdocumentaire welke focust op de veranderingen die de zon uitoefent op onze planeet. Ook oceaanstromingen hebben een grote invloed op het leven op aarde en de kansen worden evenals de uitdagingen die hierdoor ontstaan prachtig in beeld gebracht.

De opnames duurde maarliefst 25 maanden, maar gezien de omvang van dit project is het een strak schema. Zo zijn vele seizoensgebonden evenementen niet gegarandeerd van hun jaarlijkse plekje op de kalender. Het risico om met lege handen huiswaarts te moeten keren maakte het voor de crew niet gemakkelijker op.

De serie is geschoten met inmiddels beproefde filmtechnieken, waarvan enkele voor de eerste keer gebruikt waren in Planet Earth. Nu is de kans om deze technieken, her en der verfijnd, nogmaals te ervaren.

Releasedatum Blu-ray disc: 19 oktober 2009

» meer documentaire
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The BBC Natural History Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 48,58 € 2,54 € 51,12
Bestel The BBC Natural History Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 56,49 Inclusief € 56,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The BBC Natural History Collection Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact