We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Zack And Miri Make A Porno

Amazing Planet (1996)

blueray Amazing Planet dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Amazing Planet op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Amazing Planet (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De aarde is wonderbaarlijk in haar variatie aan kleuren en vormen, indrukwekkend in haar elegantie en kracht. Maar waar de mens niet vaak bij stil staat, is dat de aarde haar schoonheid ontwikkelde in een tijdspanne die voor ons niet te bevatten is.

Voor Amazing Planet werkte National Geographic samen met NASA om een 4-D aarde te creëren, een verbluffende tijdmachine die met behulp van de nieuwste computertechnieken in seconden laat zien wat de aarde in miljoenen jaren heeft gevormd. Zie hoe continenten tegen elkaar aan botsen, hoe ijstijden gevormd worden en weer verdwijnen, hoe het Himalaya-gebergte ontstaat en veel meer. National Geographic neemt u mee op een visuele reis door de tijd, waarbij u voor het eerst echt kennismaakt met onze Amazing Planet!

EPISODE 1: BORN OF FIRE - Waarom is de aarde zo rusteloos? Waarom beeft en trilt de grond, exploderen vulkanen en ontstaan bergen? Deze eerste episode toont de eerste groeistuipen van onze planeet. Zie de verschillende krachten die aan het werk zijn terwijl de aarde met veel geweld en spektakel vorm krijgt?

EPISODE 2: OCEAN REALM - Hoe ontstonden onze oceanen? Waarom zijn ze in miljoenen jaren niet opgedroogd? In deze aflevering beleeft u een wildwaterrit door de vroegste zeeën, van het meest spectaculaire weer, tot aan de verre toekomst van onze oceanen.

EPISODE 3: DESTRUCTIVE FORCES - Waarom lopen bergen spits toe? Hoeveel regen is er nodig om een rivier te starten? Hoe kan één zandkorrel uitgroeien tot een duin? Kijk mee naar de vernietigende natuurkrachten die de vorm van de aarde tijdens miljoenen jaren van geologische evolutie hebben bewerkt.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 november 2007

» meer documentaire

Documentaire blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Amazing Planet bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 12,99 € 1,95 € 14,94
Bestel Amazing Planet bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 17,99 € 1,95 € 19,94
Bestel Amazing Planet bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 24,30 € 2,54 € 26,84

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Amazing Planet Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact