We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Zack And Miri Make A Porno

Encounters at the End of the World (2007)

blueray Encounters at the End of the World dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Encounters at the End of the World op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Encounters at the End of the World (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In Encounters at the End of the World doet Herzog voor de allereerste keer ooit het bij momenten hallucinante leven van wetenschappers op Antartctica uit de doeken. Een fantastische documentaire die hem een Oscarnominatie opleverde.

In Antarctica, het eind van de wereld, bestaat een verborgen gemeenschap, bestaande uit duizend mannen en vrouwen die heel dicht op elkaar leven en elke dag hun leven riskeren voor de wetenschap. Voor de eerste keer heeft iemand van buiten toestemming gekregen om een kijkje te nemen in deze wereld die elk voorstellingsvermogen te boven gaat. In zijn eerste documentaire sinds het ontluisterende GRIZZLY MAN reist filmmaker Werner Herzog, vergezeld door een cameraman, naar de Zuidpool om de rauwe schoonheid van dit landschap in beeld te brengen… én de mensen die vrijwillig in deze bevroren wereld leven. Een fascinerende en indrukwekkende natuurdocumentaire!

Werner Herzog is een gelauwerd Duits filmregisseur, producer, schrijver en acteur. Zijn ouders waren biologen, een gegeven dat zijn films ontegensprekelijk heeft beïnvloed.

Releasedatum Blu-ray disc: 17 november 2009

» meer documentaire

Documentaire blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Encounters at the End of the World bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 4,99 € 1,95 € 6,94
Bestel Encounters at the End of the World bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 10,99 Inclusief € 10,99
Bestel Encounters at the End of the World bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel Encounters at the End of the World bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 17,99 € 1,95 € 19,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Encounters at the End of the World Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact