We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Mozart: Die Entfuhrung aus dem Serail (2008)

blueray Mozart: Die Entfuhrung aus dem Serail dvds bestellen

Blu-ray Mozart: Die Entfuhrung aus dem Serail (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Die Entführung aus dem Serail is een zangspel van Wolfgang Amadeus Mozart in drie bedrijven naar een libretto van J. Gottlieb Stephanie jr., gebaseerd op Belmonte und Constanze geschreven door Georg Friedrich Bretzner in 1780. De eerste opvoering was op 16 juli 1782 in het Burgtheater in Wenen en werd door de componist zelf gedirigeerd. Deze blu-ray disc bevat een live registratie van dit zangspel, opgenomen in Het Musiektheater te Amsterdam, op 2, 7 en 19 februari 2008.

Belmonte komt aan bij het paleis van Bassa Selim om zijn geliefde Konstanze te bevrijden, die daar na schipbreuk te hebben geleden gevangen zit met haar dienstmeisje Blondchen en Pedrillo, de dienstknecht (en geliefde van Blondchen). Nadat Pedrillo, die zelf inmiddels een streepje voor heeft weten te bemachtigen, eerst Belmonte heeft weten binnen te sluizen in het paleis (onder het voorwendsel dat deze architect is), ensceneert hij vervolgens de totale ontsnapping. Om in het paleis (en dus in de harem) te komen, moeten ze langs Osmin. Pedrillo voert hem via drank een slaapmiddel. Als ze binnen zijn kunnen ze de twee dames bevrijden. Maar eerst moet nog duidelijk worden dat de dames trouw zijn gebleven.

Alle twijfels worden recht gezet, maar het complot wordt ontdekt en de vier worden voor Bassa Selim gebracht. Deze is edelmoedig en schenkt hen de vrijheid. Osmin roept nog over martelingen, maar de rest zingt Bassa Selim vol lof toe over zijn liefdevolle edelmoedigheid.

Releasedatum Blu-ray disc: 5 januari 2009

» meer muziek

Muziek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Mozart: Die Entfuhrung aus dem Serail bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 32,99 € 1,95 € 34,94
Bestel Mozart: Die Entfuhrung aus dem Serail bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 33,75 € 2,54 € 36,29

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Mozart: Die Entfuhrung aus dem Serail Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact