We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Magnolia (1999)

blueray Magnolia dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Magnolia op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Magnolia (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Magnolia is een Amerikaanse film uit 1999, geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson. De film omvat 9 verschillende personages die in San Fernando Valley, Californië leven. De personages worden apart behandeld, maar zijn toch met elkaar verbonden.

Een willekeurige, regenachtige dag in San Fernando Valley (Los Angeles). De levens van een stervende vader, zijn jonge vrouw, een verpleger, een beroemde verloren zoon, een politieagent die wanhopig op zoek is naar liefde, een nieuw en een voormalig wonderkind, een tv-presentator en zijn aan cocaïne verslaafde dochter komen samen in een web van verwikkelingen. Door de speling van het lot, toeval en menselijke interactie kruisen alle paden, een dag om nooit te vergeten.

Met: Jeremy Blackman, Tom Cruise, Melinda Dillon, April Grace, Luis Guzman, Philip Baker Hall, Philip Seymour Hoffman, Orlando Jones, William H. Macy, Alfred Molina, Julianne Moore, Michael Murphy, John C. Reilly, Ricky Jay & Jason Robards.

Releasedatum Blu-ray disc: 25 januari 2010

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Magnolia bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Magnolia bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 6,74 € 2,54 € 9,28
Bestel Magnolia bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Magnolia Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact