We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pixar Shorts

Requiem for a Dream (2000)

blueray Requiem for a Dream dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Requiem for a Dream op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Requiem for a Dream (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Requiem for a Dream is een verfilming van de, uit 1978 daterende, roman met dezelfde naam. De roman werd geschreven door Hubert Selby, Jr; de film werd geregisseerd door Darren Aronofsky. Burstyn werd door haar rol in de film genomineerd voor de Academy Award voor Beste Actrice.

Weduwe Sarah Goldfarb onderwerpt zich aan een drastische vermageringskuur op basis van amfetamines, omdat ze denkt in haar favoriete TV-show te kunnen verschijnen. Haar zoon Harry en zijn vriendin Marion experimenteren met verdovende middelen, waarvoor zij bereid is haar lichaam te verkopen. Harry's beste vriend raakt te nauw betrokken bij de hard drugs-dealende gangs en vlucht vervolgens in zijn eigen handelswaar. Alle vier hebben ze een beter leven voor ogen, maar uiteindelijk ontsporen hun levens op tragische wijze en storten ze te pletter in een bodemloze put van angst en uitzichtloosheid.

Met: Jared Leto, Ellen Burstyn, Jennifer Connelly, Marlon Wayans, Louise Lasser & Christopher McDonald.

Releasedatum Blu-ray disc: 8 september 2009

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Requiem for a Dream bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Requiem for a Dream Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact