We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Horton Hears a Who!

Labyrinth (1986)

blueray Labyrinth dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Labyrinth op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Labyrinth (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De film Labyrinth is geregisseerd door Jim Henson, de bedenker van de Muppets, die ook het verhaal mede schreef, geproduceerd door George Lucas, de maker van de Star Wars-films, en met een script van onder andere Terry Jones van Monty Python. Het is de laatste en meest spectaculaire film van Jim Henson en is verwezenlijkt met dezelfde technieken van de Muppets, maar dan op een grotere schaal, met veel meer oog van detail.

De hoofdrol worden gespeeld door een prille Jennifer Connelly, met de gevestigde ster van David Bowie als haar tegenstander. Verder talloze muppetachtige poppen, van heel klein tot heel groot. De film bevat diverse liedjes, meestal gezongen door David Bowie.


De tiener Sarah (Jennifer Connelly) moet voor de zoveelste maal alleen op haar kleine broertje Toby (Toby Froud) passen, wanneer haar ouders op stap zijn. Ze vervloekt dit met het gevolg dat Toby gevangen wordt genomen door Jareth the Goblin King (David Bowie). Sarah moet haar broertje bevrijden uit het kasteel van de koning. Hiervoor moet ze door een groot labyrint dat steeds verandert en waarin niets lijkt wat het is. De klok tikt door want ze heeft maar 13 uur de tijd om bij het kasteel te komen.

Releasedatum Blu-ray disc: 31 augustus 2009

» meer avontuur
» meer familie
» meer fantasy
» meer musical

Musical blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Labyrinth bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Labyrinth bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,99 Inclusief € 9,99
Bestel Labyrinth bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel Labyrinth bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Labyrinth Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact