We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
WALL·E

Inkheart (2008)

blueray Inkheart dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Inkheart op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Inkheart (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Mo Folchart heeft een wonderlijk, maar soms verschrikkelijk talent. Als hij luidop voorleest uit boeken, brengt hij de karakters tot leven. Wanneer hij op een dag iets te intensief voorleest uit het boek Inkheart, haalt hij een aantal gemene karakters uit het boek en in de echte wereld. Alsof dat nog niet erg genoeg is, verdwijnt zijn vrouw in het boek. Zijn dochter Meggie, die op dat moment nog een baby was, weet niets van haar vaders talent, alleen dat hij tot op vandaag weigert voor te lezen. Capricorn, één van de boosdoeners uit het boek, heeft jarenlang naar Meggies vader gezocht om zijn krachtige talent te gebruiken voor zijn eigen donkere doeleinden. Meggie en haar vader zullen er alles aan moeten doen om dat te voorkomen en Meggies moeder te redden.

Met: Brendan Fraser, Paul Bettany, Jim Broadbent, Helen Mirren, Andy Serkis, Rafi Gavron, Sienna Guillory & Eliza Bennett.

Releasedatum Blu-ray disc: 13 april 2009

» meer avontuur
» meer familie
» meer fantasy

Fantasy blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Inkheart bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,01 € 2,54 € 9,55
Bestel Inkheart bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,99 Inclusief € 9,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Inkheart Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact