We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
WALL·E

The Haunting in Connecticut (2009)

blueray The Haunting in Connecticut dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Haunting in Connecticut op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Haunting in Connecticut (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Haunting in Connecticut vertelt het verhaal van de familie Campbell die in 1986 een oud huis huurt in Southington, Connecticut. Wanneer de kinderen het huis verkennen, vinden ze in de kelder vreemde attributen die hebben toebehoord aan de vorige eigenaars. Dat blijken begrafenisondernemers te zijn geweest die werden getiranniseerd werden door demonen. De familie Campbell ontdekt al snel dat de demonen nog steeds in het huis rondwaren...

De gebeurtenissen in The Haunting in Connecticut zijn gebaseerd zijn op ware feiten. De familie Campbell deed haar verhaal zelf verschillende keren in talkshows in heel de Verenigde Staten. Ook Discovery Channel wijdde een uitzending aan hen. Maar sommigen waren sceptisch. De eigenares van het huis bijvoorbeeld, beweerde dat er nooit iets vreemd in het huis is gebeurd. Niet vóór de Campbell’s, en ook niet erna.

Onderzoeker Ray Garton in 1992 deed uitgebreide interviews met alle leden van de familie Campbell, en vereeuwigde hun verhaal in een boek (1992). En nu is er dus ook de spannende film The Haunting in Connecticut, geregisseerd door Peter Cornwell.

Met: Virginia Madsen, Kyle Gallner, Elias Koteas, Amanda Crew, Martin Donovan, Sophi Knight, Ty Wood, Erik J. Berg, D.W. Brown, John B. Lowe, Adriana O'Neil & Will Woytowich.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 december 2009

» meer drama
» meer horror
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Haunting in Connecticut bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,01 € 2,54 € 9,55
Bestel The Haunting in Connecticut bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel The Haunting in Connecticut bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Haunting in Connecticut Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact