We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Happy Feet

Harry Potter 1-6 (2009)

Harry Potter: Jaar 1 tot en met 6

blueray Harry Potter 1-6 dvds bestellen

Blu-ray Harry Potter 1-6 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Deze box bevat de eerste 6 Harry Potter films.

Jaar 1: Harry Potter and the Sorcerer's Stone.:
Harry wordt gered en gaat als tovenaar-in-opleiding naar Zweinstein. Aan het onmiskenbare litteken op zijn voorhoofd te zien, is hij voorbestemd voor belangrijke dingen. Beleef de amusante personages, de fraaie omgeving, de werktuigen en gewoonten van tovenaars, de ambitieuze sport Zwerkbal en nog meer dat de verbeelding ver te boven gaat. Tot ziens op perron 9 ¾ voor de meest magische ervaring die je ooit had!

Jaar 2: Harry Potter and the Chamber of Secrets.:
Auto's vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht in de wereld van hekserij en hocus-pocus wil beginnen. Sprekende spinnen, brulbrieven en Harry die, tot afgrijzen van zijn vrienden, ontdekt dat hij de taal van de slangen spreekt het wordt een bewogen jaar op Zweinstein, met toverduels, op hol geslagen beukers en een onheilspellende, met bloed geschreven boodschap: de Geheime Kamer is geopend. Om Zweinstein te redden zullen Harry, Ron en Hermelien al hun magische krachten en moed moeten bundelen.

Jaar 3: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.:
Het derde jaar op Zweinstein brengt meer plezier en uitdagingen als Harry leert hoe je een Hippogrief moet benaderen, Boemannen van gedaante verandert in iets grappigs en zelfs hoe je de tijd terugzet. Maar dit jaar dreigt er ook gevaar. De school wordt bewaakt door Dementors die je ziel willen opzuigen. Een handlanger van de gehate Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden bevindt zich binnen de kasteelmuren. De angstaanjagende tovenaar Sirius Zwarts ontsnapt uit Azkaban. En Harry neemt het tegen allemaal op.

Jaar 4: Harry Potter and the Goblet of Fire.:
Als de naam van Harry Potter uit de Vuurbeker komt, wordt hij een deelnemer in een zware strijd om de eer tussen drie Toverscholen: het Toverschooltoernooi. Harry heeft zichzelf niet opgegeven voor het toernooi, maar wie dan wel? Harry moet de strijd aangaan met een vreselijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof. En hij belandt in de wrede greep van Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden.

Jaar 5: Harry Potter and the Order of the Phoenix.
De opstand begint! Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de magische gemeenschap de waarheid hoort, bijvoorbeeld door Dorothea Omber, ambtenaar van het ministerie, te benoemen tot de nieuwe lerares Verweer tegen de Zwarte Kunsten op Zweinstein. Als Omber weigert om praktijkles te geven halen Ron en Hermelien Harry over om in het geheim een select groepje leerlingen te trainen voor de komende strijd.

Jaar 6: Harry Potter and the Half-Blood Prince.
Als Harry, Ron en Hermelien aan hun zesde jaar aan Hogwarts beginnen, komt Harry in het bezit van een geheimzinnig volgekladderd toverdrankenboek, dat ooit het eigendom is geweest van de onbekende Half-Blood Prince. Wat moet Harry doen met de af en toe wel erg obscure spreuken die het boek vermeldt?

En ondertussen heeft hij te kampen met een moeizaam sociaal leven en laat Dumbledore hem stukje bij beetje informatie zien over het duistere verleden van Voldemort. Deze lessen van Dumbledore zullen leiden tot het grootste geheim van de duistere heerser en het zal Harry helpen om te overleven.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 december 2009

» meer avontuur
» meer familie
» meer fantasy
» meer mysterie
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Harry Potter 1-6 bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 4,95 Inclusief € 4,95
Bestel Harry Potter 1-6 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 33,05 € 2,54 € 35,59
Bestel Harry Potter 1-6 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 56,39 Inclusief € 56,39

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

veers 09 februari 2010 18:07:21
Bij Play.com is deze ook Nederlands ondertiteld. Net binnen gehad.
Marco Hiraki 26 december 2009 10:11:32
Ik heb deze net in London gekocht.
Er zit gewoon Nederlandse Taal en ondertitels onder.
Een stuk goedkoper dan de Nederlandse verzamel Blu-ray
Vertel wat jij van de Harry Potter 1-6 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact