We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Gremlins

The Hangover (2009)

blueray The Hangover dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Hangover op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Hangover (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Doug Billings (Justin Bartha) staat aan de vooravond van zijn bruiloft met Tracy Garner (Sasha Barrese), maar zijn beste vriend Phil Wenneck (Bradley Cooper) laat dit niet toe vóór hij een vrijgezellenfeest heeft gehad. Daarom troont hij vriend Stu Price (Ed Helms), Doug en Dougs volkomen wereldvreemde aanstaande zwager Alan Garner (Zach Galifianakis) mee voor één laatste avond samen in Las Vegas. Aangekomen in hun luxueuze huurvilla drinken ze op het dak een gezamenlijke jägermeister en daarna mogen alle remmen los.

Wanneer de mannen de volgende morgen her en der verspreid door de villa wakker worden, herinneren ze zich totaal niets meer van de voorbije avond en nacht. Hun suite is een grote kapotte puinhoop, er zit een tijger in de badkamer, een onbekende baby in de kast, Price mist een snijtand en bruidegom Billings is volkomen spoorloos. Het huwelijk staat niettemin gepland voor de volgende dag. Ze moeten daarom in een noodtempo gaan reconstrueren wat er in hemelsnaam allemaal gebeurd is en - vooral - waar Doug is gebleven. Stukje bij beetje puzzelen ze het verhaal in elkaar aan de hand van getuigen die hen volkomen buiten zinnen voorbij hebben zien komen die nacht.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 december 2009

» meer komedie
» meer mysterie

Mysterie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Hangover bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel The Hangover bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel The Hangover bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel The Hangover bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,91 € 2,54 € 13,45
Bestel The Hangover bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 16,99 Inclusief € 16,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Hangover Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact