We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Transformers

Role Models (2008)

blueray Role Models dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Role Models op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Role Models (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Danny en Wheeler, vertegenwoordigers van een bedrijf dat een energiedrankje maakt, rijden op een gegeven moment hun bedrijfsvrachtwagen in puin. Ze worden opgepakt en in het daaropvolgende proces kunnen ze kiezen: of de bak in, of 150 uur vrijwilligerswerk bij een hulpprogramma voor jongeren die steun nodig hebben. Al na één dag vrijwilligerswerk lijkt een tijdje zitten opeens niet meer zo erg.

Danny wordt omgeven door strontvervelende weldoeners en worstelt met zijn eigen zenuwtics tijdens zijn vrijwilligerswerk met Augie (Christopher Mintz-Plasse), die Danny moet begeleiden in zijn ontwikkeling als man. Helaas benadert onze Danny, kortgeleden gedumpt door zijn vriendin (Elizabeth Banks), zijn zestienjarige pupil met onverholen sarcasme: Augie is totaal verslingerd aan het middeleeuwse rollenspel waar hij in deelneemt.

Intussen probeert de charmante Wheeler zijn verslaving aan feesten en vrouwen om te wisselen voor een opvoedkundige aanpak van de vijfdeklasser Ronnie (Bobb'e Thompson) die nogal grof in de mond is. Het zou Ronnie waarschijnlijk wel helpen als die Wheeler niet zelf een half kind is, een kind bovendien dat quality time vooral ziet als zuipen op een strandfeest.

Als de directeur van het jeugdcentrum (Jane Lynch) een ultimatum stelt, moeten Danny en Wheeler hun eigen onvolwassen wijsheid toch wel echt gaan gebruiken. Ze moeten hun proeftijd doorkomen. Dan kunnen 's werelds slechtste rolmodellen misschien uit de gevangenis blijven. En intussen kunnen ze bewijzen dat er soms een dorpsidioot nodig is om een kind op te voeden.

Met: Seann William Scott, Paul Rudd, Christopher Mintz-Plasse, Jane Lynch, Bobb'e Thompson & Elizabeth Banks.

Releasedatum Blu-ray disc: 11 mei 2009

» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Role Models bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Role Models bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Role Models bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel Role Models bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Role Models Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact