We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Ratatouille

Ghost Ship (2002)

blueray Ghost Ship dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Ghost Ship op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Ghost Ship (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Een schip dat zonder bemanning in internationale wateren ronddobbert mag door de eerlijke vinders geclaimd worden. Dat zegt het internationale maritieme recht. Maar het enthousiasme van het gespecialiseerde bergingsteam, dat in de Beringzee een verlaten luxeschip opspoort, is van korte duur. De Antonia Graza blijkt namelijk helemaal niet zo verlaten als ze dachten. Aan boord gebeuren zaken die elke verbeelding tarten. Gruwelijke voorvallen waar zelfs deze ervaren bergers niet tegen opgewassen zijn. Er huist een onnoemelijk kwaad aan boord van dit' spookschip. Alle hens aan dek voor Julianna Margulies, Gabriel Byrne, Ron Eldard en Isaiah Washington in hun confrontatie met een zielenjager op zee.

Ghost Ship is een stijlvolle en ijzingwekkende thriller, boordevol beklemmende special fx en met moorddadige efficiƫntie geregisseerd door Steve Beck (Thirteen Ghosts).

Met: Alex Dimitriades, Desmond Harrington, Gabriel Byrne, Isaiah Washington, Karl Urban, Ron Eldard, Emily Browning & Julianna Margulies.

Releasedatum Blu-ray disc: 19 oktober 2009

» meer horror
» meer mysterie
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Ghost Ship bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Ghost Ship bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,42 Inclusief € 8,42
Bestel Ghost Ship bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 17,00 € 2,54 € 19,54

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Ghost Ship Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact