We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Zack And Miri Make A Porno

Elf (2003)

blueray Elf dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Elf op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Elf (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Op kerstavond kruipt een baby in de zak met cadeautjes van de kerstman en wordt meegenomen naar de Noordpool. De baby wordt Buddy genoemd en opgevoed door Papa Elf (Bob Newhart). Als Buddy (Will Ferrell) volwassen is, beseft hij dat hij niet tussen de andere elfen past. Vastbesloten om de lek te vinden waar hij thuishoort, reist hij naar New York om zijn echte vader te vinden. Eenmaal in de Big Apple ontdekt Buddy waarom zijn vader (James Caan) op de lijst van stoute mensen staat. Maar het allerbelangrijkste is dat Buddy ziet dat er niet genoeg kerstgevoel in de wereld is. Daardoor heeft de kerstman allerlei problemen.

Met de hulp van een mooie warenhuiself (Zoey Deschannel) probeert Buddy zijn vader en de rest van de wereld de ware betekenis van Kerstmis te leren en tegelijkertijd te bewijzen dat de kerstman (Ed Asner) wel degelijk bestaat !

Releasedatum Blu-ray disc: 17 november 2008

» meer familie
» meer fantasy
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Elf bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Elf bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99
Bestel Elf bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,09 € 2,54 € 10,63

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Elf Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact