We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pushing Daisies: The Complete First Season

The Polar Express (2004)

blueray The Polar Express dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Polar Express op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Polar Express (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Kom op, slaapkop, klim uit je warme bedje en zet je schrap voor de rit van je leven! Want dit wordt een kerstavond om nooit meer te vergeten. Je zult op- en neerroetsjen over hoge bergen, rijden en glijden langs uitgestrekte ijsvelden, puffen en tuffen over torenhoge bruggen en overheerlijke warme chocolademelk drinken, geserveerd door knotsgekke, zingende obers! Welkom aan boord van The Polar Express!

Tom Hanks vertolkt de hoofdrol in deze door Robert Zemeckis geregisseerde familiefilm. Een moderne kerstklassieker die met verbluffende nieuwe animatietechnieken een lekker ouwerwetse en magische kerstsfeer weet op te roepen. Eerst zien en dan geloven, beweert een geheimzinnige zwerver die met je meereist. Je zult wonderen zien. En je zult ze geloven. Instappen!

Releasedatum Blu-ray disc: 14 november 2007

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Polar Express bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel The Polar Express bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 11,49 Inclusief € 11,49
Bestel The Polar Express bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 14,02 € 2,54 € 16,56
Bestel The Polar Express bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel The Polar Express bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Henk 06 oktober 2010 16:42:04
Prachtige animatiefilm, het verhaal is leuk voor volwassenen en kinderen.
Het verhaal gaat over (geloven in) de kerstman, maar de film laat eigenlijk in het midden of die wel of niet bestaat. Het hele verhaal speelt zich af in de droom van een kind, en de kerstman die in beeld komt ziet er bedoeld "onecht" uit, hij zou zo uit een etalage geplukt kunnen zijn.
De getekende spelers zien er adembenemend echt uit en de bewegingen zijn heel natuurlijk.
Er zitten hele leuke visuele grapjes in de film, (kijk aan het eind van de film bijvoorbeeld eens naar de windroos onder de kerstboom, welke windrichtingen die aangeeft) en sommige scenes zijn werkelijk duizelingwekkend; omdat alles is geanimeerd heb je niet de beperkingen van de camera. Een belangrijk treinkaartje dat uit de uit de trein waait, wordt gevolgd op een manier die met een camera niet te doen is, van binnen naar buiten, meegenomen in de snavel van een roofvogel, terug onder de rijdende stoomtrein door, etc. etc. etc.
Er zijn scenes waarbij je je adem inhoudt, zoals wanneer de stoomtrein in volle vaart op het ijs van een bevroren meer terecht komt. Zo goed gedaan dat het er geloofwaardig uitziet.
Ik kijk films vrijwel nooit meer dan één keer; deze bekijk ik ieder jaar rond de kersttijd meerdere keren en hij blijft voor mij altijd even mooi en even spannend als de eerste keer.
Voor mij is dit een absolute topfilm.
Vertel wat jij van de The Polar Express Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact