We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Gremlins

3-Pack: Sci-Fi (2008)

Ghost Rider / Resident Evil: Extinction / Hellboy

blueray 3-Pack: Sci-Fi dvds bestellen

Blu-ray 3-Pack: Sci-Fi (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Ghost Rider:
Om zijn vader te redden, sluit motorracer Johnny Blaze (Nicolas Cage) een pakt met de duivel Mephistopheles. Johnny verkoopt zijn ziel, maar Mephistopheles misleidt hem: Johnny’s vader sterft toch. Johnny is gebroken en verlaat alles wat hij heeft, zelfs zijn ware liefde Roxanne (Eva Mendes). Jaren later geeft Mephistopheles Johnny een kans om zijn ziel vrij te kopen. Als Johnny de gevreesde Ghost Rider wordt, kan hij Mephistophele’s boosaardige zoon verslaan, die van plan is om zijn vader van de troon te stoten en de aarde tot een ware hel te maken.

Resident Evil: Extinction:
Alice (Milla Jovovich) verschuild zichzelf in de Nevada woestijn. Ze bundeld haar krachten nogmaals met Carlos Olivera en L.J., samen met Claire, K-Mart en zuster Betty die de hel ook overleefd hebben. Samen proberen zij het dodelijke virus te vernietigen wat ieder mens on-dood maakt... en om wraak te nemen! Sinds dat Alice is bloodgesteld aan biogenische experimenten door The Umbrella Corporation heeft ze bovennatuurlijke krachten. Deze krachten en meer heeft ze nodig om iedere overlevende en haarzelf in leven te houden.

Hellboy:
In de nadagen van WO2 wordt tijdens een Nazi-experiment een zeer ongewone held geboren: Hellboy. Wetenschapper Dr. Broom redt Hellboy uit de handen van de Nazi's en leert hem zijn gaven te gebruiken om het kwaad te bestrijden. In Dr. Broom's uiterst geheime organisatie wordt Hellboy ingezet om hardhandig af te rekenen met het gevaarlijkste gespuis van de Aarde. Maar als de man die Hellboy ooit geschapen heeft, hem wil dwingen zijn krachten te gebruiken om de wereld te vernietigen ontstaat er een strijd die zelfs voor de keiharde Hellboy teveel lijkt te worden.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 oktober 2008

» meer actie
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel 3-Pack: Sci-Fi bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 60,76 € 2,54 € 63,30
Bestel 3-Pack: Sci-Fi bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 75,58 Inclusief € 75,58

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

mariolanza 18 juni 2011 11:05:54
beetje te duur bij free record schop goedkoper .
Vertel wat jij van de 3-Pack: Sci-Fi Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact