We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

The Usual Suspects (1996)

blueray The Usual Suspects dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Usual Suspects op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Usual Suspects (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Deze sfeervolle film-noir, die in 1995 twee OscarsĀ® won (beste originele script en beste bijrol voor Kevin Spacey), wist het publiek te fascineren door zijn meesterlijke verhaal, de geweldige acteerprestaties en een werkelijk verbluffende climax. Regie in handen van Brian Singer.

In een verhoorkamer in LA probeert Verbal Kint de FBI ervan te overtuigen dat een mythische misdaad-koning niet alleen bestaat, maar ook verantwoordelijk is voor het feit dat hij, met vier kameraden, betrokken is geraakt bij een miljoenenroof die eindigde met een explosie in de haven van San Pedro. Zoals Kint de FBI-ondervragers in zijn web van ongelooflijke verhalen over de haast bovennatuurlijke krachten van deze misdaadkoning weet te verstrikken, zo zal het publiek worden gehypnotiseerd door dit verhaal dat je - van begin tot eind - volledig in zijn ban houdt!

Releasedatum Blu-ray disc: 7 maart 2007

» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Usual Suspects bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel The Usual Suspects bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 19,99 € 1,95 € 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Usual Suspects Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact