We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
House M.D.: Season Six

The Towering Inferno (1974)

blueray The Towering Inferno dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Towering Inferno op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Towering Inferno (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Towering Inferno is een Amerikaanse rampenfilm over een hevige brand in een wolkenkrabber. De film speelde in op de hevige angst die veel mensen destijds over de veiligheid van wolkenkrabbers hadden. De film was een enorm succes en vormde samen met The Poseidon Adventure het hoogtepunt uit een hele reeks rampenfilms die in de jaren 70 gemaakt werden. The Towering Inferno mocht 3 Oscars opeisen.

De stad San Francisco wordt gedomineerd door het gloednieuwe Glass Tower gebouw, dat met z'n 138 verdiepingen 's werleds hoogste wolkenkrabber is. Het gebouw staat trots te wachten op haar officiële opening. Plaatselijke politici, ambtenaren en natuurlijk de aannemer zélf, roemen constant de voortreffelijke veiligheidsvoozieningen, die overall in de flat zijn ingebouwd. Op de avond van de opening, begint de ontwerper van het gebouw plotseling de veel geroemde veiligheidsvoorzieningen in twijfel te trekken, wanneer hij bemerkt, dat er gerommeld is met de voorschriften. Hij krijgt al gauw steun van de brandweer-commandant, die hoe dan ook de brandveiligheid van het hoge gebouw in twijfel trekt. Vanzelfsprekend vinden ze geen gehoor voor hun twijfels, totdat er op de parterre kortsluiting ontstaat in de electiciteitsvoorziening. De brand wordt voorlopig geheim gehouden, omdat-ie in dit super-veilige gebouw toch geen kwaad kan doen...

Met: Steve McQueen, Paul Newman, William Holden, Faye Dunaway, Fred Astaire, Susan Blakely, Richard Chamberlain, Jennifer Jones, O.J. Simpson, Robert Vaughn, Robert Wagner, Susan Flannery, Sheila Allen, Norman Burton & Jack Collins.

Releasedatum Blu-ray disc: 16 november 2009

» meer actie
» meer drama
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Towering Inferno bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel The Towering Inferno bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

claeysdaniel 16 april 2019 14:55:46
goede film goedkoop ja maar dat is natuurlijk ook omdat deze films hier geen nl ondertitels bevatten. en als je ze koopt in nederland zijn ze wel duurder maar een plus punt is dan wel de nederlandse ondertitels.
Vertel wat jij van de The Towering Inferno Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact