We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Bee Movie

The Italian Job (1969)

40th Anniversary Edition

blueray The Italian Job dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Italian Job op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Italian Job (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Italian Job is een Britse caper comedy van Peter Collinson met Michael Caine. De film bevat een toon Britse trots, wat het in eigen land door de jaren heen een cultstatus heeft opgeleverd. In 2003 werd hiervan de gelijknamige remake gemaakt. De zin "You're only supposed to blow the bloody doors off!", uitgesproken door Michael Caine in de film, werd verkozen tot favourite movie one-liner in een verkiezing uit 2003.

Nadat Charlie Croker (Michael Caine) uit de gevangenis komt, geeft een kennis die recent weduwe is geworden de plannen voor een uitdagende beroving die haar man aan het plannen was. Het plan behelste het stelen van een goudlading ter waarde $4 miljoen dollar die op weg was naar banken in Turijn als vergoeding voor Fiat die zojuist hun auto-ontwerpen had vrijgegeven op de Chinese markt.

Croker verzamelt een hele bende om het plan verder uit te werken. Onder hen computer expert Professor Peach (Benny Hill), electricien Birkinshaw (Fred Emney) en meerdere chauffeurs. Hij breekt in de gevangenis om een crimineel meesterbrein (Mr. Bridger) te overtuigen de operatie te financieren. Professor Peach moet het bewierookte gecomputeriseerde verkeerssysteem van Turijn platleggen om een grote verkeersopstopping te creƫren. Dit zodat de politie de dieven niet kunnen achtervolgen. Om zelf wel mobiel te zijn, zullen de dieven in Mini Cooper's vluchten, daarbij gebruikmakend van wegen, stoepen, galerijen, daken en zelfs het riool.

Met: Michael Caine, Noel Coward, Benny Hill, Raf Vallone, Robert Powell, Tony Beckley, Margaret Blye, Rossano Brazzi, John Le Mesurier, Michael Standing & Valerie Leon.


Releasedatum Blu-ray disc: 15 juni 2009

» meer actie
» meer komedie
» meer misdaad

Misdaad blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Italian Job bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel The Italian Job bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel The Italian Job bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 14,49 Inclusief € 14,49
Bestel The Italian Job bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Italian Job Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact