We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters, Inc.

Tangled (2010)

blueray Tangled dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Tangled op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Tangled (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Walt Disney Pictures presenteert Rapunzel, een avontuurlijk en vrolijk geanimeerde musicalkomedie over een meisje dat in het bezit is van 20 meter magisch goudblond haar

Prinses Rapunzel is haar naam. Als baby is ze gestolen uit het paleis van haar ouders en opgesloten in een verborgen hoge toren, waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur in haar leven en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn.

Dat avontuur kan eindelijk beginnen als de knapste, maar ook beruchtste crimineel van het koninkrijk, ridder Flynn, langs haar toren komt en via haar lange haar de toren kan klimmen. Ze maken samen de afspraak om uit de toren te ontsnappen en op avontuur te gaan. Onderweg ontmoeten ze vele hilarische figuren.

Rapunzel is een avontuur met veel gevoel, humor en met haar… heel veel haar. Met de prachtige muziek van Alan Menken (Alladin, Kleine Zeemeermin, Enchanted) komt het bekende sprookje van de gebroeders Grimm weer tot leven.

Releasedatum Blu-ray disc: 23 mei 2011

» meer animatie
» meer familie
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Tangled bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Tangled bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 20,99 Inclusief € 20,99
Bestel Tangled bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 22,27 € 2,54 € 24,81

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Tangled Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact