We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Little Miss Sunshine

Snow White and the Seven Dwarfs (1937)

blueray Snow White and the Seven Dwarfs dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Snow White and the Seven Dwarfs op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Snow White and the Seven Dwarfs (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Walt Disney Studios Home Entertainment opent met trots de kluis voor de release van de film "waar het allemaal mee begon", Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, vanaf 28 oktober 2009 voor de allereerste keer verkrijgbaar op high-definition Blu-ray.

De historische release waar wereldwijd enorm naar uitgekeken wordt, lanceert een gloednieuwe spectaculaire product line - Disney's Diamond Collection. Zoals de film bij zijn première in 1937 de hele filmindustrie veranderde, zo zal de Diamond Collection een nieuwe standaard leveren voor home entertainment. De collectie biedt het publiek de meest intense kijkervaring met ongeëvenaarde beelden, exclusieve content in high definition en gloednieuwe extra's, allemaal met superieur beeld en geluid, en veel en veel meer.

Het Diamond Collection-debuut van de film Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen biedt de kijkers uren plezier met zeer bijzondere extra's die aan de historische release zijn toegevoegd. Bovendien is de film op spectaculaire wijze beeld voor beeld gerestaureerd en voorzien van 7.1 Digital Theater System Hi-Def Surround Sound. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde techniek die alleen bij Blu-ray mogelijk is, bevat de release ook "Disney Smart Navigation" waardoor de magie en de persoonlijkheid van de verschillende Disney karakters tot leven komen zoals nooit tevoren. "Disney Family Play", de ultieme interactieve Hi-Def ervaring, biedt een verscheidenheid aan de meest fantastische games, activiteiten en ongekende extra's die families op hernieuwde wijze samen laten genieten van Home Entertainment.

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen; Diamond Edition is een Blu-ray + DVD Combo Pack, bestaande uit 2 Blu-ray Discs + DVD.

Releasedatum Blu-ray disc: 28 oktober 2009

» meer animatie
» meer familie
» meer fantasy
» meer musical
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Snow White and the Seven Dwarfs bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 27,99 € 1,95 € 29,94
Bestel Snow White and the Seven Dwarfs bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 29,99 € 1,95 € 31,94
Bestel Snow White and the Seven Dwarfs bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 32,40 € 2,54 € 34,94
Bestel Snow White and the Seven Dwarfs bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 43,27 Inclusief € 43,27

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

heatii 30 maart 2010 15:46:47
Deze dvd is bij "Play" Nedelands gesproken en ondertiteld. Samen gekocht met toy story I. Ook daar is het nu 2 voor 1. Heeft alleen zwarte balken aan de zijkanten.
Vertel wat jij van de Snow White and the Seven Dwarfs Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact