We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Mr. & Mrs. Smith

Dumbo (1941)

blueray Dumbo dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Dumbo op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Dumbo (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Laat je meevoeren tot boven de circustent met deze tijdloze Walt Disney klassieker! Ter viering van de zeventigste verjaardag van deze mijlpaalfilm is Dumbo nu inclusief een geweldige nieuwe digitale restauratie en nooit-eerdervertoond bonusmateriaal!

Wanneer het kleine baby-olifantje van mevrouw Jumbo er eindelijk is, wordt Dumbo met zijn gigantische oren het onderwerp van gesprek in het circus. Met de hulp van zijn trouwe beste vriendje Timmie, een magische veer en veel moed gebruikt Dumbo zijn sensationele oren om vliegensvlug beroemd te worden als de enige vliegende olifant ter wereld! Dumbo zit boordevol spannende avonturen, onvergetelijke figuren, bekroonde muziek en inspirerende boodschappen over de kracht van vriendschap en in jezelf geloven, en zal een geliefd deel van de collectie klassieke films van je familie worden.

Releasedatum Blu-ray disc: 22 maart 2010

» meer animatie
» meer familie

Familie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Dumbo bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 21,49 Inclusief € 21,49
Bestel Dumbo bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 22,27 € 2,54 € 24,81

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Dumbo Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact