We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pushing Daisies: The Complete First Season

Starship Troopers Trilogy (1998)

Starship Troopers / Starship Troopers 2: Hero Of The Federation / Starship Troopers 3: Marauder

blueray Starship Troopers Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Starship Troopers Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Starship Troopers Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Starship Troopers (Dir. Paul Verhoeven) (1998):
In Starship Troopers heeft de Federatie hulp nodig voor een missie op leven en dood. Deze ultieme actie-thriller van regisseur Paul Verhoeven wordt geprezen door de verbijsterende special effects en geavanceerde futu-ristische scènes. In het nieuwe millennium wordt de mens geconfronteerd met de dodelijkste vijand aller tijden ..... een intelligent ras van buitenaardse wezens. Sommigen zijn negen meter hoog, anderen kunnen vliegen, maar allemaal zijn ze in staat om ieder levend wezen op aarde te vernietigen. Dan verschijnt de jonge Johnny Rico, een onverschrokken vrijheidsstrijder die zich aansluit bij een elite-eenheid van de infanterie. Zijn bloedmooie vriend-in Carmen wordt opgeleid tot een eerste klas gevechtspiloot - maar wordt tegelijkertijd ingepalmd door haar vlieg-instructeur! De Troopers gaan op weg naar de thuisplaneet van de buitenaardse insecten, waar een grootscheepse intergalactische oorlog op het punt staat uit te breken. Hun missie: de mensheid redden van de ondergang.

Starship Troopers 2: Hero Of The Federation (Dir. Phil Tippett) (2003):
Op een afgelegen planeet vele lichtjaren verwijderd van de dichtstbijzijnde versterkingen, vecht een kleine groep troopers tegen een vijand die slimmer en sluwer is dan ze ooit gedacht hadden. Nu moeten de troopers hun krachten bundelen met een beruchte verrader die zich tegen de militaire Federatie heeft gekeerd. En dit keer is het niet hun eigen levens die er op het spel staan, maar het gehele menselijk ras. Als ze willen overleven, moeten ze hun hoofd gebruiken, voordat de bugs dat gaan doen...

Starship Troppers 3: Marauder (Dir. Edward Neumeier) (2008):
De oorlog tegen de Bugs gaat verder! Een Federaal ruimteschip is na een crash-landing terecht gekomen op de vreemde planeet OM-1. De geliefde leider Marshal Anoke en enkele anderen zitten vast, inclusief de bevallige, maar taaie piloot Lola Beck. Het is aan Kolonel Johnny Rico, de aarzelende held van de oorspronkelijke Bug-Invasie op Planeet P, om met een team van Troopers een gewaagde reddingsmissie te leiden.

Releasedatum Blu-ray disc: 29 september 2008

» meer actie
» meer avontuur
» meer science fiction
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Starship Troopers Trilogy bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 3,96 Inclusief € 3,96
Bestel Starship Troopers Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 60,76 € 2,54 € 63,30
Bestel Starship Troopers Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 103,21 Inclusief € 103,21

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Starship Troopers Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact