We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Mr. & Mrs. Smith

Stanley Kubrick Collection (1971)

blueray Stanley Kubrick Collection dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Stanley Kubrick Collection op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Stanley Kubrick Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Shining:
Op basis van een script dat hij samen met een ander bewerkte naar het boek van Stephen King, combineert regisseur Stanley Kubrick levendig acteerwerk, een bedreigende achtergrond, dromerige tracking shots en de ene na de andere schok tot een macabere mijlpaal. In een kenmerkende rol speelt Jack Nicholson ("Heeeere's Johnny!") Jack Torrance, die naar het elegante, afgelegen Overlook Hotel is gekomen als opzichter buiten het seizoen met zijn vrouw (Shelley Duvall) en zoon (Danny Lloyd). Torrance is daar nog nooit eerder geweest? Of toch wel? Het antwoord ligt in een spookachtige tijdlus van krankzinnigheid en moord.

Eyes Wide Shut:
Cruise speelt een arts die zich in een erotisch uitstapje stort dat een bedreiging voor zijn huwelijk vormt en hem zelfs kan verstrikken in een moordmysterie, nadat zijn vrouw (Kidman) heeft toegegeven dat ze seksuele verlangens heeft. Het verhaal gaat van twijfel en angst naar zelfontdekking en verzoening en Kubrick regisseert het met meesterlijke wendingen. Dankbare tracking shots, volle kleuren, verrassende beelden: deze duidelijke kenmerken, die maken dat Kubrick een filmmaker voor alle tijden is, zorgen ervoor dat iedereen zijn ogen wijd open houdt.

Full Metal Jacket:
Een buitengewone cast staat in voor de actie in het schitterende relaas van Stanley Kubrick over de oorlog in Vietnam en het dehumaniseringsproces waarbij jongens getrainde moordenaars worden. Joker, Animal Mother, Gomer, Eightball, Cowboy en anderen allemaal worden ze ondergedompeld in hel van een opleidingskamp voor mariniers onder leiding van de luidruchtige bullebak D.I. die de toekomstige hellehonden als groentjes, wormen of nog minder behandelt De actie is wreed, het verhaal meedogenloos en de dialogen met bijtend sarcasme doorspekt. Full Metal Jacket scoort, vanaf de basisopleiding tot het nachtmerriegevecht in de stad Hue, een onmiskenbare filmhit.

2001: A Space Odyssey:
2001: A Space Odyssey is Stanley Kubrick's schitterende, met een Oscar bekroonde prestatie, een meeslepend drama van mens tegen machine, een verbijsterende versmelting van muziek en beweging. Kubrick (die samen met Arthur C. Clarke het scenario schreef) brengt eerst een bezoek aan onze prehistorische aapvoorouders, maakt vervolgens een sprong van een paar duizend jaar (via een van de meest verbijsterende jump cuts uit de geschiedenis) naar de gekoloniseerde ruimte, en schiet astronaut Bowman (Keir Dullea) uiteindelijk de onbekende gebieden van de ruimte in, misschien wel op weg naar onsterfelijkheid. "Open the pod bay doors, HAL." Laat een unieke en ontzagwekkende reis beginnen.

A Clockwork Orange:
Al stampend, slaand, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex (Malcolm McDowell), een vandaal met een bolhoed op, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Zijn reis van immorele randgroepjongere tot gehersenspoelde nette burger en weer terug vormt de dynamische boog van Stanley Kubrick's shockerende versie van het boek van Anthony Burgess. A Clockwork Orange, een controversiƫle film toen hij uitgebracht werd, won de New York Film Critics prijzen voor beste film en beste regisseur en werd genomineerd voor vier Oscars, waaronder beste film. Dit krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

Releasedatum Blu-ray disc: 19 november 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel Stanley Kubrick Collection bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 69,99 € 1,95 € 71,94
Bestel Stanley Kubrick Collection bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 114,99 € 1,95 € 116,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

BvdM 14 juli 2009 16:55:26
Staat voor 59,99 te koop bij de Media Markt in het centrum van Rotterdam!!!!

Geweldige box!
Vertel wat jij van de Stanley Kubrick Collection Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact