We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
WALL·E

Spartacus: Blood And Sand (2010)

blueray Spartacus: Blood And Sand dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Spartacus: Blood And Sand op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Spartacus: Blood And Sand (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Spartacus: Blood and Sand is een Amerikaanse dramaserie over het leven van de Romeinse slaaf en gladiator Spartacus. De serie telt 13 afleveringen.

Spartacus is een Thracische soldaat die vecht voor de Romeinen onder Claudius Glaber. Wanneer hij tegen Glaber in opstand komt omdat die ten strijde wil trekken tegen de troepen van Mithridates VI van Pontus, wordt hij gearresteerd en tot slaaf gemaakt. Zijn vrouw wordt hem afgenomen en gedwongen als slavin verder te leven. Hij wordt samen met nog een aantal andere slaven geronseld voor een gladiatorenschool. Voortaan mag hij vechten in het Amfitheater tot vermaak van het Romeinse volk. Om te overleven moet hij niet alleen vechten tegen zijn collega-gladiatoren, hij moet ook vechten tegen verraad en corruptie en bovendien stelt vrouwelijke nabijheid hem op de proef. De enige manier om zijn geliefde ooit nog terug te zien, is door te overleven in de arena en iedereen op zijn pad te doden voor de goedkeuring van het publiek. Hoe langer hij overleeft, des te populairder hij wordt en hoe gevaarlijker hij is. Niemand kan hem stoppen totdat hij zijn vrouw weer terugziet.

De serie is geroemd om de special effects. 'Spartacus: Blood And Sand' zit vol grafische hoogstandjes. In combinatie met de wrede gevechten, de adembenemende actiebeelden en de heftige seksscènes maakt dit 'Spartacus: Blood And Sand' tot een grensverleggende serie die niemand mag missen.

Releasedatum Blu-ray disc: 16 mei 2011

» meer actie
» meer avontuur
» meer biografie
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Spartacus: Blood And Sand bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 33,75 € 2,54 € 36,29
Bestel Spartacus: Blood And Sand bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 42,49 Inclusief € 42,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Spartacus: Blood And Sand Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact