We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Gladiator (2000)

blueray Gladiator dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Gladiator op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Gladiator (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Gladiator is een Amerikaanse film uit 2000 die zich afspeelt in de Romeinse tijd. De film werd geschreven door David Franzoni en geregisseerd door Ridley Scott. Het verhaal is grotendeels geïnspireerd op keizer Commodus en zijn vader Marcus Aurelius.

Russell Crowe speelt generaal Maximus Decimus Meridius, die door de nieuwe Romeinse keizer Commodus (Joaquin Phoenix) verraden wordt nadat deze laatste Marcus Aurelius, zijn vader, vermoord had. Maximus' vrouw en kind worden vermoord en hij zint op wraak. Eerst wordt Maximus gevangen genomen en als slaaf meegenomen naar Afrika waar hij wordt ingezet als gladiator.

Vanwege zijn succes als gladiator wordt hij ook steeds belangrijker voor Proximo, de "leider" van de gladiatoren. Uiteindelijk vertrekken ze naar Rome om daar bij de herdenkingsspelen te gaan optreden. Hier wordt Maximus na een reeks gevechten door de keizer bezocht en wordt gedwongen zijn identiteit te onthullen. De keizer, die dacht dat Maximus vermoord was, raakt in paniek en probeert door middel van gevechten in de arena Maximus uit te schakelen voordat Maximus te populair wordt bij het volk.

Gladiator won 5 Oscars in 2000, waaronder die van beste film en beste acteur.

Met: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Richard Harris, Derek Jacobi, Djimon Hounsou & David Schofield.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 september 2009

» meer actie
» meer avontuur
» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Gladiator bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Gladiator bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 12,06 € 2,54 € 14,60
Bestel Gladiator bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 23,99 € 1,95 € 25,94
Bestel Gladiator bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 24,99 € 1,95 € 26,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Gladiator Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact