We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Bee Movie

Kingdom Of Heaven (2005)

blueray Kingdom Of Heaven dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Kingdom Of Heaven op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Kingdom Of Heaven (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Van grootmeester Ridley Scott, regisseur van onder meer Gladiator en Alien, komt dit overweldigende verhaal over moed, passie en avontuur.

Orlando Bloom speelt een jonge Fransman die alles in z'n leven heeft verloren en eer en verlossing vindt in een middeleeuws Jeruzalem. Hij wordt gekweld door de recente zelfmoord van zijn vrouw en zijn doodgeboren kind. Een groep kruisvaarders arriveert in het kleine dorp en een van de kruisvaarders komt bij Balian. Hij introduceert zich als zijn biologische vader, Baron Godfrey van Ibelin. Godfrey, die heeft gehoord van Balian's recente verliezen, probeert Balian over te halen om met hem mee te reizen naar Jeruzalem, in de hoop dat Balian uiteindelijk Godfrey opvolgt. Balian weigert en de kruisvaarders vertrekken. Kort daarna vertelt de corrupte priester, Balian's halfbroer, dat het lichaam van zijn vrouw is onthoofd nog voor de begrafenis. Balian wordt woedend en steekt de priester neer met het zwaard waaraan hij had gewerkt. Balian beslist om zijn vader te volgen, aangezien hij zou worden gedood als hij zou blijven. Hij hoopt zo vergeving voor zichzelf en zijn vrouw te krijgen.

Met: Orlando Bloom, Jeremy Irons, Liam Neeson, David Thewlis, Philip Glenister, Kevin McKidd, Nikolaj Coster-Waldau, Marton Csokas, Alexander Siddig, Michael Sheen, Eva Green, Brendan Gleeson, Edward Norton, Iain Glen & Ghassan Massoud.

Releasedatum Blu-ray disc: 11 december 2006

» meer actie
» meer avontuur
» meer drama
» meer oorlog

Oorlog blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Kingdom Of Heaven bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Kingdom Of Heaven bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel Kingdom Of Heaven bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Kingdom Of Heaven bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 17,83 Inclusief € 17,83
Bestel Kingdom Of Heaven bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 19,99 € 1,95 € 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Kingdom Of Heaven Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact