We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
WALL·E

Sleepy Hollow (1999)

blueray Sleepy Hollow dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Sleepy Hollow op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Sleepy Hollow (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Sleepy Hollow een Amerikaanse film uit 1999 van de Amerikaanse regisseur Tim Burton. De film is gebaseerd op het kortverhaal 'The Legend of Sleepy Hollow' van Washington Irving, uitgebracht in 1819.

Het jaar is 1799 en we maken kennis met het buitenbeentje Ichabod Crane (Johnny Depp). Hij kijkt volop uit naar de nieuwe eeuw en probeert zijn werk als New Yorks agent objectief en wetenschappelijk uit te voeren op een manier die Dana Scully trots zou maken. De 'moderne' middelen die hij gebruikt, vallen echter niet in goede aarde bij de rechter Burgomaster (Christopher Lee). Om van hem verlost te zijn, stuurt die Crane naar Sleepy Hollow, een vreemd stadje dat vooral door ingeweken Nederlanders bevolkt wordt, en de laatste tijd geplaagd wordt door een schijnbaar onoverwinbare ruiter zonder hoofd. Die laat zijn zwaard duchtig in het rond slingeren en heeft bij Cranes aankomst als drie mensen onthoofd. Crane ontdekt al gauw dat de ruiter de onthoofde geest is van een op wraak beluste ridder. De vraag is alleen: wie heeft hem tot leven gewekt? Om daar een antwoord op te vinden, krijgt Crane onder andere de hulp van Katrina Van Tassel (Christina Ricci), de schone dochter van plaatselijk grootgrondbezitter Baltus Van Tassel.

Releasedatum Blu-ray disc: 21 september 2009

» meer horror
» meer mysterie

Mysterie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Sleepy Hollow bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Sleepy Hollow bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,49 Inclusief € 8,49
Bestel Sleepy Hollow bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,82 € 2,54 € 10,36

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Sleepy Hollow Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact