We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Kung Fu Panda

Rocky & Rocky Balboa (1976)

blueray Rocky & Rocky Balboa dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Rocky & Rocky Balboa op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Rocky & Rocky Balboa (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Rocky:
Deze voor 10 Oscars genomineerde en met de Oscar voor Beste Film bekroonde film inspireerde een hele natie! Zowel het publiek als de critici prezen dit Amerikaanse succesverhaal van een "doorsnee man" die alle moeilijkheden weet te overwinnen. Deze bezielende film overweldigt dankzij de energieke filmmuziek, spannende vechtscènes en de indrukwekkende acteerprestaties die werden genomineerd voor vier Oscars. In een gevecht voor liefde, eer en zelfrespect scoort Rocky een triomfantelijke knock-out!

Rocky Balboa:
30 jaar na het luiden van de allereerste bel, trekt Rocky zijn bokshandschoenen weer aan! Gewapend met een overtuigend verhaal, stapt Sylvester Stallone weer in de ring met een gevaarlijke tegenstander in dit laatste hoofdstuk van een van de meeste indrukwekkende karakters in de filmgeschiedenis.
De rustige wereld van de "Italian Stallion" Rocky Balboa wordt plotseling verstoord als de huidige wereldkampioen Mason "The line" Dixon hem uitdaagt voor een wedstrijd. Rocky, iemand die nooit opgeeft, gaat de uitdaging tot het ondenkbare aan en accepteert hiermee het gevecht van zijn leven. Rocky Balboa is een verrassende film die het boksen overstijgt met een boodschap over volharding en geloof in wat je doet.

Releasedatum Blu-ray disc: 5 november 2008

» meer actie
» meer double features
» meer sport

Sport blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Rocky & Rocky Balboa bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 17,99 € 1,95 € 19,94
Bestel Rocky & Rocky Balboa bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 29,99 € 1,95 € 31,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Rocky & Rocky Balboa Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact