We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Men in Black

Rambo Trilogy (1982)

Rambo 1, 2 & 3

blueray Rambo Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Rambo Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Rambo Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Rambo: First Blood:
Zijn laatste vriend is overleden. Doelloos loopt hij rond. En als hij dan ook nog eens opgepek wordt voor landloperij, dan knapt er iets in Vietnam veteraan John Rambo (Sylverster Stallone). Hij vecht zich het politiebureau uit en ontkomt op een gestolen motor. Sherif Teasle laat niet met zich spotten en zet meteen de jacht op Rambo in. Een door en door getrainde guerilla specialist als Rambo laat zich echter niet één, twee, drie pakken. Integendeel, zelfs een complete poliitemacht legt het tegen hem af. Wie weet kan kolonel Trautman, Rambo's Vietnam commandant hem kalmeren.

Rambo: First Blood Part II:
In ruil voor gratie wordt Vietnam verteraan John Rambo naar Vietnam teruggestuurd om vermiste Amerikaanse soldaten op te sporen en erachter zien te komen of ze nog steeds gevangen worden gehouden. Het plan: met een parachute gedropt worden in de dichtbegroeide tropische jungle. Zijn opdracht: het maken van foto's als bewijsmatriaal, maar vermijd hierbij elk contact met de vijand. Tegen alle orders in lukt het Rambo om met de hulp van het meisje Co Bao één van de gevangen te bevrijden, maar door Murdock, degene die de operatie leidt worden ze aan hun lot overgelaten. Verraden door zijn eigen superieuren zweert Rambo wraak op iedereen die zich een vijand van hem heeft gemaakt..

Rambo III:
Als kolonel Trautman in Afghanistan in handen valt van de wrede Russische kolonel Zaysen, is er maar èèn man die hem kan redden: Rambo Sylvester Stallone). Bij zijn eerste poging raakt hij gewond en moet hij zich terugtrekken. Voor even, want bij de tweede aanval slaagt Rambo's missie. Hoewel, op de weg naar de Pakistaanse grens moeten wel nog heel wat Russische troepen worden opgeruimd.

Releasedatum Blu-ray disc: 25 september 2008

» meer actie
» meer drama
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Rambo Trilogy bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 3,96 Inclusief € 3,96
Bestel Rambo Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 34,99 € 1,95 € 36,94
Bestel Rambo Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 39,99 € 1,95 € 41,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Rambo Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact