We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Sex and the City: The Movie

Night At The Museum 1 & 2 (2006)

Night At The Museum / Night At The Museum 2: Battle of the Smithsonian

blueray Night At The Museum 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Night At The Museum 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Night At The Museum 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Night At The Museum:
In het waanzinnige avontuur Night at the Museum is Larry Daley (Ben Stiller) een gescheiden vader die zijn baantjes niet langer dan een week kan vasthouden. Als hij met enige tegenzin een baan als nachtwaker in het Historisch Museum accepteert, kan hij zijn ogen niet geloven: alles in het museum komt 's nachts tot leven! Larry zal zijn best moeten doen om de samenzwering binnen het museum op te lossen om ervoor te zorgen dat de deuren niet voorgoed zullen sluiten, terwijl hij wordt opgehouden door het aapje Dexter en het rondrennende skelet T-Rex.

Night At The Museum 2:
Voormalig nachtbewaker Larry Daley (Ben Stiller) beleeft zijn grootste, verbluffendste avontuur ooit wanneer de geschiedenis letterlijk tot leven komt. In dit tweede deel van de Night at the Museum-saga komt Larry voor zo'n hevige strijd te staan, die alleen mogelijk lijkt in de gangen van het grootste museum en de verzamelplaats van menselijke kennis ter wereld. Larry moet nu proberen zijn ooit onbeweeglijke vrienden te redden van de ondergang. Alles, van de beroemde schilderijen aan de muren tot de ruimteschepen in de hallen, komt opeens tot leven.

Dit is het eerste avontuur dat ooit werd gefilmd in het museumcomplex van het Smithsonian. De pret begint wanneer Larry zijn slecht betaalde baan als museumbewaker opgeeft en een succesvolle bedenker wordt van infomercialproducten voor Daley Devices. Alles lijkt hem voor de wind te gaan, maar er ontbreekt iets in zijn leven. Hij gaat terug naar het Natural History Museum, waar hij ooit de meest magische nacht van zijn leven had. Daar komt hij tot een verontrustende ontdekking. Zijn favoriete tentoonstellingen, waaronder die van zijn beste vrienden, staan ingepakt in kratten om naar de enorme archieven van het Smithsonian te worden verbannen.

Hun lot is onbekend, totdat Larry een wanhopig telefoontje krijgt van de miniatuurcowboy Jedediah (Owen Wilson), die hem vertelt over een ramp die staat te gebeuren. De recent aangekochte kunstwerken hebben hun nieuwe onderkomen tot leven gewekt. Onder hen is de Egyptische heerser Kahmunrah (Hank Azaria), die na 3000 jaar behoorlijk pissig wakker wordt. Nu is Kahmunrah van plan om samen met drie handlangers, namelijk de beruchtste heersers uit de geschiedenis - Iwan de Verschrikkelijke (Christopher Guest), Napoleon (Alain Chabat) en Al Capone (Jon Bernthal) - het museum en uiteindelijk de hele wereld over te nemen met hun Leger van de Onderwereld.

Releasedatum Blu-ray disc: 14 oktober 2009

Prijs Verzending Totaal
Bestel Night At The Museum 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 16,84 € 2,54 € 19,38
Bestel Night At The Museum 1 & 2 bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 21,99 € 1,95 € 23,94
Bestel Night At The Museum 1 & 2 bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 24,99 € 1,95 € 26,94
Bestel Night At The Museum 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 43,99 Inclusief € 43,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Night At The Museum 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact