We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cars

National Treasure 1 & 2 (2007)

blueray National Treasure 1 & 2 dvds bestellen

Blu-ray National Treasure 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Deze box bevat deel 1 en 2 van Disney's National Treasure-reeks.

Deel 1:
Een geobsedeerde schatzoeker (Cage) probeert een oeroude aanwijzing te vinden en te ontcijferen. Hiermee zal hij de grootste schat uit de geschiedenis kunnen vinden. Hij wordt echter dwarsgezeten door een meedogenloze vijand die zijn zinnen ook op de schat heeft gezet. Zinderende achtervolgingen en ontsnappingen veranderen zijn zoektocht in een 'criminele klus' waarbij veel meer op het spel komt te staan. Het is de meest opwindende jacht-naar-de-schat die je ooit hebt meegemaakt!

Deel 2:
Gebaseerd op de Amerikaanse geschiedenis en vol met mythe en geheimen, neemt Disney's National Treasure: Book Of Secrets je mee op een adrenalineverhogende en duizelingwekkende zoektocht ronde de wereld. Alles leidt naar de uiteindelijke aanwijzing in een mysterieus en zwaarbewaakt boek dat eeuwen aan geheimen bevat. Maar er is maar één manier om dit boek te vinden: Ben Gates moet de president ontvoeren. Boordevol meeslepende actie en geweldige humor is dit een film waarin je iedere keer weer meer zal ontdekken.

Releasedatum Blu-ray disc: 25 mei 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel National Treasure 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 21,60 € 2,54 € 24,14
Bestel National Treasure 1 & 2 bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 42,99 € 1,95 € 44,94
Bestel National Treasure 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 49,99 Inclusief € 49,99
Bestel National Treasure 1 & 2 bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 51,99 € 1,95 € 53,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de National Treasure 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact