We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Mr. & Mrs. Smith

My Sister's Keeper (2009)

blueray My Sister's Keeper dvds bestellen

Bekijk meer informatie over My Sister's Keeper op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray My Sister's Keeper (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Kate (Sofia Vassilieva) en Anna (Abigail Breslin) hebben een band die hechter is dan die van de meeste zusjes: hoewel Kate ouder is, is ze afhankelijk van haar kleine zusje. Haar leven ligt zelfs in de handen van Anna. Tijdens hun jonge leven ondergaan de zusjes verscheidene medische procedures en verblijven ze veel in het ziekenhuis. Het hoort allemaal bij het anders normale leven van deze hechte familie.

Sara (Cameron Diaz) is een liefhebbende echtgenote en moeder die haar carrière als advocaat heeft opgegeven om voor haar dochter te zorgen. Ze verliest zichzelf soms in haar rol als de toegewijde zorgverlener die ze is geworden in haar strijd om Kate te redden. Haar sterke, steunende echtgenoot Brian (Jason Patric), voelt zich vaak machteloos en passief in de schaduw van de kracht en de vastberadenheid van zijn vrouw. En hun enige zoon Jesse (Evan Ellingson) voelt zich onzichtbaar terwijl Kate en Anna alle aandacht krijgen.

Releasedatum Blu-ray disc: 23 november 2009

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel My Sister's Keeper bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel My Sister's Keeper bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,99 Inclusief € 9,99
Bestel My Sister's Keeper bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,69 € 2,54 € 10,22

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de My Sister's Keeper Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact