We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Horton Hears a Who!

The Mummy Trilogy (1999)

blueray The Mummy Trilogy dvds bestellen

Blu-ray The Mummy Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Mummy:
Als straf voor het vermoorden van Pharaoh Seti en het slapen met zijn vriendin is de Egyptische priester Imhotep levend vervloekt en gemummificeerd... 1925. Na 3000 jaar komt in de legendarische dodenstad Hamunaptra het gemummificeerde lichaam van Imhotep, door toedoen van een groep schatgravers tot leven. De gevolgen hiervan zijn verschrikkelijk als de tien plagen van Egypte opnieuw lijken uit te breken, er mysterieuze zandstormen ontstaan en angstaanjagende figuren herrijzen uit de dood. De schatgravers moeten hun eigen huid zien te redden, maar tevens ligt het lot van de wereld in hun handen als ze de duistere krachten niet tegenhouden overal bezit van te nemen...

The Mummy Returns:
The Mummy Imhotep is herrezen en zet zijn verwoestende zoektocht naar onsterfelijkheid voort. Er wordt echter nog een duistere macht, met ongekend grote krachten, tot leven gewekt. Wanneer de twee krachten botsen staat het voortbestaan van de hele wereld op het spel. Rick en Evelyn O'Connell keren terug naar Egypte en zetten in een race tegen de klok alles op alles om de wereld te behoeden voor dit ondeschrijflijke kwaad.

Tomb of the Dragon Emperor:
De onverschrokken ontdekkingsreiziger Rick O'Connell treedt in het strijdperk tegen de wederopgestane keizer Han. Rick wordt in dit gloednieuwe verhaal bijgestaan door zijn zoon Alex, zijn vrouw Evelyn en haar broer Jonathan. En deze keer moeten de O'Connells een mummie tegenhouden. Het is een tweeduizend jaar oude mummie die is opgestaan uit het graf en die de wereldbevolking dreigt te onderwerpen aan zijn genadeloze heerschappij.

De mummie van de meedogenloze Chinese Drakenkeizer en zijn tienduizend krijgers zijn vervloekt door een verraderlijke tovenares. Zij verkeren gezamenlijk in een halfdood semi-bewustzijn, verborgen in de beroemde terracotta legers van China. Als de koene avonturier Alex O'Connell wordt verleid om de Drakenkeizer te wekken uit zijn eeuwige slaap, is er maar één kans voor de jonge archeoloog om de woede van de tot leven gewekte ondoden te ontlopen: hij moet zijn ouders inschakelen, want als iemand verstand hebben van het uitschakelen van ondoden zijn het wel zijn vader en moeder.

Als de vorst weer tot leven komt, ontdekken onze helden dat zijn ambitie om de wereld te overheersen in de afgelopen duizenden jaren niet is afgenomen. Met onvoorstelbare, bovennatuurlijke krachten neemt hij bezit van het Verre Oosten, en hij vormt zijn legioenen om tot een onoverwinnelijke macht... Tenzij de O'Connells hem tegenhouden.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 november 2008

» meer actie
» meer avontuur
» meer fantasy
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Mummy Trilogy bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 3,96 Inclusief € 3,96
Bestel The Mummy Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49
Bestel The Mummy Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 20,16 € 2,54 € 22,70
Bestel The Mummy Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 24,99 € 1,95 € 26,94
Bestel The Mummy Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 48,99 € 1,95 € 50,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Mummy Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact