We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Weeds: Season 1

Mamma Mia! (2008)

blueray Mamma Mia! dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Mamma Mia! op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Mamma Mia! (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Filmbewerking van de populaire musical die al door meer dan 30 miljoen mensen in 160 steden en acht talen is gezien. De film toont de tijdloze teksten en melodieƫn van de supergroep ABBA aan het filmpubliek. De zomer van 2008 is het seizoen voor Mamma Mia!

Donna (Meryl Streep), een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie (Amada Seyfried), de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie (Julie Walters) en de rijke, meermalen gescheiden Tanya (Christine Baranski) van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'.

Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en vatten oude romances opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Releasedatum Blu-ray disc: 24 november 2008

» meer komedie
» meer musical
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Mamma Mia! bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,21 € 2,54 € 9,75
Bestel Mamma Mia! bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,99 Inclusief € 9,99
Bestel Mamma Mia! bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Mamma Mia! bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Mamma Mia! Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact